logo Partyservice Nederland T  0900 - 235 33 37
Nieuws
 Pagina niet gevonden - Partyservice Nederland

Oeps!

Er is iets misgegaan..

Het lijkt erop dat de pagina die je zoekt niet (meer) bestaat of verhuisd is. Je kunt natuurlijk altijd naar de homepage of de zoekfunctie gebruiken.

Actueel
Paasontbijt op locatie

Tijdens de feestdagen niet zelf in de keuken staan? Wij helpen u graag bij de verzorging van uw paasontbijt-lunch of brunch etc.  Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Partyservice Nederland verzorgt graag uw personeelsborrel met uw collega’s, vrienden of familie. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

De WHD op 1,2 en 3 sept. in Rotterdam komen er weer aan. Wij zijn er bij! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief
Ontvang gratis alle
aanbiedingen en
acties per mail!
nieuwsbrief
Over ons | Nieuws | Catering | Partyschepen | Locaties | Culinair & Facilitair Centrum | Feest & Event concepten | Acties | Referenties | Contact

Feest & Event concepten


Miami's Moonlightcruise

Miami's Moonlightcruise

De Miami’s Moonlight Cruise, is een Havencruise met entertainment en hapjes buffetten. U wordt ontvangen door de Security Boy’s, maakt kennis met Showmaster John, DJ Rene, de Dronken ober, Belviz en Johnny Valentino. Voldoende entertainment voor een heerlijke avond aan boord van Mps. De Ameland, u bent vrij om lekker rond te lopen, het schip te bekijken, te genieten van de muziek, het eten en uitzicht. Muziek style is jaren 70 en 80, voor ieder wat wils.

 

Stookolie & Dreams

Stookolie & Dreams, een avond vol plezier.

Zodra echter het eentonige gedreun van de motoren start, raakt de bemanning in een al jarenlang terugkerende trance, waarin zij dromen over een toekomst… waarin zij geen vuile werkkleding meer dragen, doordrenkt met vlekken en stank van olie en diesel, maar prachtige kostuums. Waarin zij eens in de huid kruipen van een bekende Nederlander en wereldberoemde artiesten, niet langer eenzaam staan te zingen in de stookruimte of het kombuis, maar op de grote bühne in de grote zaal aan boord…in het spotlight ....

Dinner & Dance

"Dinner & Dance"

Dinner & Dance is een avondvullende dinnershow waarbij zang, dans, razendsnelle metamorfoses en interactie met het publiek de belangrijkste ingrediënten zijn. Aan boord van het sfeervolle Partyschip de Ameland passeren swingende danshits de revue. Een feest van herkenning met de grootste Engelsen Nederlandstalige meezing hits en een gepaste, stijlvolle vorm van entertainment tijdens uw diner met de mogelijkheid tot een dansje. Dinner & Dance is een show met een swingende opening gevolgd door een showblok .....


Party-Arrangementen

Party Arrangementen

Zoveel thema’s, zoveel locaties… Bij party-arrangementen op locatie, hebben wij diverse locaties voor u geselecteerd. Het party-arrangement wordt speciaal afgestemd op de uitstraling en de sfeer van de betreffende locatie. Zo bent u altijd verzekerd van een perfecte ambiance. Tevens zijn er arrangementen ontwikkeld die wij bij Ú op locatie neer kunnen zetten.