Het Abdijhuis te Heeswijk 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

In Heeswijk, centraal gelegen tussen 's-Hertogenbosch, Oss en Veghel, ligt de in 1134 gestichte Abdij van Berne. Gastvrijheid, gemoedelijkheid en professionele dienstverlening zijn de basisuitgangspunten van het Abdijhuis. De accommodatie is sober, maar sfeervol en de vergaderzalen zijn eigentijds en adequaat ingericht. Het Abdijhuis biedt u een uitzonderlijke accommodatie waar ruimte is voor rust, bezinning maar ook voor actieve ontspanning zowel binnen als buiten de gracht.
het abdijhuis te heeswijk

Het Abdijhuis is, als onderdeel van het gebouwencomplex van de Abdij van Berne, een bijzondere accommodatie die zich ten doel stelt bijeenkomsten in het kader van vorming, bezinning en kennisoverdracht te organiseren en faciliteren.

Waarom het Abdijhuis?
Onze accommodatie is uitermate geschikt voor trainingen, vergaderingen, symposia en kleine congressen. Het Abdijhuis beschikt niet alleen over ruime overnachtingsfaciliteiten, goede maaltijden en adequaat ingerichte zalen, maar bovenal uit gastgerichte en professionele medewerkers. De voorzieningen in de gebouwen zijn sober doch functioneel. Dit alles maakt dat het Abdijhuis zich in eerste instantie richt op meerdaagse bijeenkomsten maar ook is toegerust voor dagbijeenkomsten (van één of enkele dagdelen). Het Abdijhuis is een bijzondere accommodatie
• door de aanwezigheid van de Abdij,
• het omringende landgoed
• de ongedwongen sfeer.
Elk item draagt op zijn manier bij aan de sfeer die het Abdijhuis ademt. Dit alles geeft, in onze ogen, een extra dimensie aan uw bijeenkomst.

Heeft u:
• interesse in onze accommodatie, vraag dan de brochure aan bij het secretariaat.
• bijzondere wensen of wilt u precies weten wat een bijeenkomst voor kosten met zich meebrengt, dan stellen wij speciaal voor u een op maat gemaakt arrangement samen.
• behoefte aan een vrijblijvende rondleiding, dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen.

Abdijhuis

Heeswijk

trouwen

Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP
 

Update met WebMove