Bedrijfsfeesten in Alcazar 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Alcazar zalen

Alcazar Pleasure Village beschikt over een groot aantal zaalruimten, die allen zijn voorzien van een kenmerkende inrichting. Verschillende thema's uit diverse landen zijn hier terug te vinden, die tezamen een reis over de wereld verbeelden. Als u een arrangement van Alcazar Pleasure Village boekt, kiest u als het ware een reis naar een van die plekken.Stuk voor stuk hebben ze hun eigen charme en zijn ze het waard om langdurig te  vertoeven.

Voor al die gezellige plekjes hebben we speciale, themagerichte arrangementen samengesteld, die u vast en zeker zullen aanspreken. Eten en drinken uit de leukste en mooiste landen, in de sfeer en de omgeving van die landen. Zo snel heeft u nog nooit uw reisdoel bereikt.

En dat is prima, want zo blijft er des te meer tijd over om gezellig feest te vieren. Al de arrangementen garanderen een minimaal 4 ½ uur durend feest van herkenning en ontdekkingen.

Genieten van heerlijke Spätzli zoals ze het in de Alpen eten, de echte Meatloaf (gehaktbrood, dus niet de bekende zanger) of verrukkelijke Vlaamse Waterzooi met kip: we hebben het allemaal in huis voor u. Plus nog tientallen andere heerlijke gerechten, natuurlijk.

Bijvoorbeeld,u begint uw reis door Alcazar Pleasure Village met een oergezellig bruin feest in het Belgisch Biercafé De Marathon en u neemt de snelle felrode Thalys die op het Franse Stationsplein al klaar staat, naar het altijd gezellige en goedmoedige Tiroler land, waar tegen de berghelling de Originele Alcazar Skihut u heerlijk zal beschutten tegen sneeuw en wind.Of misschien kiest u voor Amerikaanse Wild-West sferen in de Crazy Horse Saloon, of in de Spaanse Don Quichotte bar-bodega.

feest

Hoeveel mensen er tegelijkertijd aan zo'n maaltijdfeest kunnen deelnemen, is op de eerste plaats afhankelijk van de zaal die u kiest. In een Skihut kunnen natuurlijk minder mensen in dan in zo'n grote Amerikaanse Saloon, terwijl op het Franse Stationsplein nog veel meer mensen een plaatsje kunnen vinden

Als u veel gasten verwacht kunt u natuurlijk altijd met ons overleggen, want wij gewend flexibel te denken. Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk om meer dan 1 zaal te reserveren.

Voor een echt groot feest kunt u zelfs het gehele bedrijf ineens boeken, zodat ook de discotheekzalen Le Club en The Music-Hall volledig functionerend tot uw beschikking zijn.

Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
   
PAGINA TERUG TOP