Amsterdam ArenA 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Voetbal en concerten; bijna iedereen weet dat dit plaatsvindt in de Amsterdam ArenA. Maar wilt u 8.000 mensen trakteren op een personeelsfeest op het veld, of wilt u 1.500 goede relaties trakteren op een seminar op de tribune, of wilt u met 150 collega’s voetballen en mountainbiken in de Amsterdam ArenA, ook daarvoor is de Amsterdam ArenA geschikt. Seminars, congressen, bedrijfspresentaties, persconferenties en feesten krijgen in de Amsterdam ArenA een bijzonder karakter.

Het complex is uitgerust met twee grote videoschermen (50 m2 per scherm). Deze schermen zijn een uitstekend medium voor commercials, felicitaties en presentaties. Tevens beschikt de Arena sinds juni 2002 over de Amsterdam ArenA Amphi, een ‘theaterzaal’. De vorm van de accommodatie, het grote podiumoppervlak (ca. 800 m2) en de vrije hoogte boven het podiumgebied maken het mogelijk om elke gewenste setting en/of productie te huisvesten. Voor elk evenement biedt de Amsterdam ArenA de ideale entourage, voor elk aantal gasten; van twee tot vijftigduizend!

Stadion Amsterdam
De Arena

De extra faciliteiten van de ArenA…
15 zalen, verschillende met uitzicht op het veld, Koninklijke Loge en Skybar, à la carte restaurant, Grand Café, bruine kroeg, perskamer, museum, rondleidingen, Alfresco schermen, schuifdak.


Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: loopafstand van station Duivendrecht, (metro)station Bijlmer, metrostation Strandvliet.
Bereikbaarheid per auto: op de A2, afslag 1 Ouderkerk aan de Amstel. Op de A1 borden ‘Transferium’ volgen.
Aantal parkeerplaatsen: Transferium, garage onder het stadion: 2.000. Totaal aantal parkeerplaatsen in directe omgeving: 14.000.

Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
   
PAGINA TERUG TOP