Het Arsenaal te Vlissingen 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
Het Arsenaal is vooral bekend als dagattractie maar leent zich ook uitstekend voor kleine en grote feesten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een welkomstborrel in de uitkijktoren, een koud buffet tussen de roggen in de Onderwaterwereld of een piratenbuffet in piratenrestaurant ’t VoorOnder?

In het Arsenaalcomplex zijn er mogelijkheden voor groepen van 25 tot 2500 personen.

Feesten
Een uitstapje met belangrijke relaties, een succesvol congres of een personeelsfeest om nooit te vergeten? Dat vraagt natuurlijk om een omgeving die wat extra's te bieden heeft. Het Arsenaal in Vlissingen is dan de ideale locatie. Met alle zakelijke en feestelijke faciliteiten direct voor handen, voor 5 tot 2.500 personen. En dat allemaal in een entourage die uw relaties niet snel zullen vergeten...

Neem uw gasten bijvoorbeeld mee in het 65 meter hoge Kraaiennest voor een onvergetelijk uitzicht op de scheepvaart over de Schelde en het Zeeuwse land. Laat ze in de simulator meevechten tegen een Spaans galjoen en kennismaken met de overal aanwezige zeeschuimers.

Want Het Arsenaal is volledig ingericht in piratensfeer. En durft u met uw bedrijf naar de haaien te gaan? In de boeiende onderwaterwereld van Het Arsenaal laten deze dieren zich rustig over hun rug aaien.
Het Arsenaal is in alle opzichten een multifunctioneel complex. Met een uitstekend geoutilleerde theaterzaal waarin u 276 gasten kunt ontvangen.

De inschuifbare tribune maakt deze representatieve ruimte ook geschikt voor feesten en vergaderingen. Voeg hierbij de perfecte horecavoorzieningen van onder meer ons restaurant 't VoorOnder en u begrijpt dat Het Arsenaal klaar is voor elk geslaagd evenement.U kunt de volledige organisatie van uw festijn in onze handen leggen. En op basis van uw wensen stellen we een programma op dat helemaal is toegesneden op het doel van uw bijeenkomst.

Trouwen
Bruidsparen die op een exclusieve manier willen trouwen zijn bij Het Arsenaal aan het goede adres. In het Kraaiennest, de 65 meter hoge uitkijktoren, van Het Arsenaal is er de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven.

Trouwen in het Kraaiennest is elkaar ‘trouw beloven’ in een decor uit het woeste piratenleven en een schitterend uitzicht over Vlissingen en de Westerschelde.

Het Arsenaal


Vlissingen


Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP