Central Studios te Utrecht 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
Central studio's
Fonkelende evenementen in de breedste zin van het woord, vinden plaats in een ruime evenementenlocatie in het midden van het land. Central Studios biedt aan bedrijven en professionele organisatoren alle vrijheid en ruimte voor ideeën en concepten om evenementen te creëeren voor hun relaties en personeel; van evenentmarketing tot interne communicatie.

Central Studios: 2.200 m2 aan verrassende mogelijkheden.

Zaalcapaciteit
Studio 1 laat zich het best omschrijven als een black box, met een netto vloeroppervlakte van 1.200 m2, nachtblauwe theatergordijnen langs alle wanden, een uitgebreide infrastructuur voor technische faciliteiten en een exceptionele ruimtelijke dimensie door het 11 meter hoge plafond. Deze ruimte leent zich uitstekend voor presentaties, optredens en plenaire sessies en is tevens een ideale basis voor een stijlvol galadiner of swingend feestplein.

Utrecht

Studio 2 is een sfeervolle ruimte voorzien van een imposante kroonluchter, een decorwand, een ruime vide, een 10 meter hoog plafond en een vloeroppervlakte van 1.000 m2 Door koppeling van beide studio's wordt een evenementenruimte gecreëerd voor evenementen van 200 tot 2.000 personen.

Faciliteiten Wat uw gasten niet zien, maar bij ieder evenement onmisbaar is: een flexibele cateringruimte, een gezellige artiestenfoyer, compleet ingerichte kleedkamers, ruim voldoende stroomcapaciteit en wateraansluitingen.

 
Feestsuggesties
De multifunctionele ruimten van Central Studios voorzien op bijzondere wijze in uw evenementenbehoeften. De twee studioruimten zijn, door een grote schuifwand, afzonderlijk of in combinatie te gebruiken. Bij de vele mogelijkheden en faciliteiten die Central Studios biedt
kan een professionele begeleiding niet ontbreken; wij gaan er altijd van uit dat ook u 'te gast' bent op uw eigen evenement.

Naast de unieke ligging van het complex en de talloze mogelijkheden binnen de muren, is Central Studios trots op haar 'open deur' beleid. Dit verschaft huurders de volledige vrijheid om disciplines als décor en inrichting, podia, techniek, entertainment en catering in te vullen. Op deze wijze heeft elke productie haar onderscheidende unieke karakter, speciaal op maat ingevuld naar behoefte.  
Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
   
PAGINA TERUG TOP