Fort Prins Frederik Te Ooltgensplaat 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Op het recreatiepark Fort Prins Frederik bevindt zich een uit 1300 en 1800 stammend Fort met een Don-Jon, waar u uw bruiloft, feest, jubileum of reünie kunt vieren.
Fort Prins Frederik
De organisatie is in handen van uw vertrouwde gastheer, ’t vosje & van der Linde, die er voor zorgt dat het u aan niets ontbreekt.
Zodra u binnenkomt in de imposante hal met brede trap naar de feestzaal weet u dat uw avond niet meer stuk kan. De ambiance van dit partycentrum is enorm.
Als u alleen al kijkt naar de imposante pilaren en de hartverwarmende openhaard, dan kunt u constateren dat de Don-Jon een partycentrum is waar enorm veel geschiedenis aan verbonden is.
Daar waar in de tijd van Napoleon de luxe ver te zoeken was, heeft u nu niets te klagen. Alles is luxe ingericht, smaakvol en bovenal gezellig.
In de keuken en op de super barbecue kunnen wij voor u de meest heerlijke gerechten bereiden. Indien u sfeer wilt proeven onder het genot van een goed glas wijn en een heerlijk dessert, dan is dit “the place to be”.Themafeesten

Deze locatie leent zich uitermate voor diverse themafeesten, bourgondische avonden, kasteelfeesten, piraten night, maar ook gewoon voor een gezellige receptie of personeelsfeest zonder thema, het fort heeft zelf al zo’n ambiance, dat u met een goed glas wijn en een lekker stukje eten zich al helemaal thuisvoelt.

Fort Ooltgensplaat

Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
   
PAGINA TERUG TOP