Fort Voordorp te Groenekan 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Fort Voordorp, omringd door water en gelegen tussen Utrecht en De Bilt, maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit monumentale verdedigingswerk uit 1869 is onlangs volledig gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. De historische sfeer is er intact gebleven. Deze locatie is een prachtig decor voor alle denkbare evenementen. U kunt o.a. bij ons terecht voor uw vergaderingen, product- presentaties en diverse feestelijke evenementen.

Bij ons bent u verzekerd van een goed bestede, onvergetelijke dag.

Fort Voordorp en omgeving
Door zijn oorspronkelijke functie als een van de verdedigingsbolwerken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, ligt Fort Voordorp afgelegen, maar toch centraal. U vindt het fort omringd door water, bos en polderlandschap tussen Utrecht en De Bilt. Na de opheffing van het Fort als "vestingwerk" volgde een periode van onregelmatig gebruik en verwaarlozing. Daar diverse overheidsinstanties geen interesse hadden in het aankopen van het fort kwam dit in 1990 in particuliere handen. Men kreeg het idee om het fort een nieuwe bestemming te geven. Na een grondige restauratie werd het fort in 1998 in gebruik genomen als locatie voor bedrijfspresentaties, recepties, feestelijke bijeenkomsten, vergaderingen etcetera.

Geen andere locatie is vergelijkbaar met Fort Voordorp, dit vanwege de bijzondere, intieme en historische sfeer die hier voelbaar is.

Fort
Diner Groenekan

feest Vergaderzaal

Feest zaal

Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP
 

Update met WebMove