Stadion Galgenwaard te Utrecht 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Stadion Galgenwaard ligt aan de rand van de stad en is via de snelwegen rond Utrecht goed te bereiken. Momenteel wordt het stadion vernieuwd en zijn er met ingang van het seizoen 2002 - 2003 twee nieuwe tribunes in gebruik. De Noordtribune is de hoofdtribune met de kantoren en zalen. De Zuidtribune is een nieuwe tribune aan de lange zijde van het veld en is de meest 'Engelse' tribune van Nederland. De capaciteit van het stadion is nu 18.925 zitplaatsen en als uiteindelijk ook de twee tribunes achter de beide doelen zijn verbouwd, stijgt de capaciteit tot een totaal van bijna 25.000 zitplaatsen. Na de oplevering van de Zuidtribune wordt meteen doorgewerkt aan de tribunes aan de korte zijdes.

Begane grond Op de begane grond van het hoofdgebouw bevindt zich een moderne multifunctionele publiekscateringpromenade, geheel voorzien van klimaatbeheersing en moderne apparatuur. Deze ruimte, genoemd naar de gracht die recht door de stad Utrecht loopt, biedt uw gasten goede faciliteiten voor productpresentaties, feestavonden of beurzen. De promenade is in drie ruimten op te delen en beslaat een oppervlakte van ruim 700 m2.

1ste etage Op deze etage treft u een aantal zalen waar het FC Utrecht-gevoel de boventoon voert. In deze ruimten hangt de geur van gras en strijd. Zij bieden uw gasten de unieke kans om in een voetbalambiance een kick-off, vergadering, seminar of presentatie bij te wonen. In totaliteit zijn de verschillende ruimten geschikt voor 340 gasten.

2e etage Dé thuisbasis voor de businessclub van FC Utrecht met haar gasten tijdens wedstrijden, maar daarbuiten wordt deze prachtig ingerichte etage gebruikt voor diners, vergaderingen, recepties, feestavonden en presentaties. De diverse zalen bieden een adembenemend uitzicht over de skyline van Utrecht en zijn te verduisteren middels de aanwezige felrode theater gordijnen. De Van der Linden-zaal is op te splitsen in een aantal geluidsdichte multifunctionele vergaderzalen. Deze zijn wederom te verduisteren en tevens is er de mogelijkheid het licht in de zalen te dimmen. De totale capaciteit van de twee zalen zaal is ruim 650 gasten per zaal in theateropstelling.

3e etage Op deze etage bevindt zich het restaurant en de ruimten voor bestuur en sponsoren van FC Utrecht tijdens wedstrijden. Buiten de wedstrijden wordt deze sfeervol ingerichte etage gebruikt voor diners, vergaderingen, recepties en presentaties. De diverse zalen bieden niet alleen een adembenemend uitzicht over de skyline van Utrecht maar tevens ook over de veldzijde van Stadion Galgenwaard. Het totale aantal m2 van deze etage is ruim 660 m2 en biedt ruimte aan in totaal 450 gasten in theateropstelling.

Stadion Galgenwaard


Utrecht

 

Zalen verhuur

Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP