Hal 4 te Rotterdam kralingen 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Sfeerimpressie
Hal 4 bevindt zich op een unieke lokatie; het gebouw is namelijk gevestigd op het voormalige Drinkwaterleidingbedrijf Rotterdam in Rotterdam Kralingen, pal naast de monumentale watertoren en vlak aan de Nieuwe Maas. Een aantal gebouwen op dit terrein is uitgeroepen tot industrieel monument. Het gebouw wordt geflankeerd door diverse waterpartijen en een haventje.
Hal 4 is een oude machinefabriek, één van de weinige overgebleven industriële monumenten in Rotterdam. Het is een oud industrieel gebouw waarvan de herkomst nog duidelijk zichtbaar is: in de ruimte bevindt zich een metalen omloop, de leidingen zijn zichtbaar en de bovenloopkraan (‘de brug’), die gebruikt werd om machines te verplaatsen, is in dienst als werkplek voor de lichttechnicus. Onlangs (2001) is HAL4 verbouwd en gerenoveerd, waarbij de zaalcapaciteit is uitgebreid met een foyer voor 200 personen. Deze foyer heeft bovendien een uniek uitzicht op de Nieuwe Maas.

Panovieuw Kijk Panorama voorstelling >>Virtuele rondleidingPanovieuw Kijk Panorama voorstelling >>

Capaciteit
50 - 500 personen (maximale capaciteit van de totale locatie is 750 personen)

Mogelijkheden
Hal 4 biedt een scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een (bedrijfs)evenement, een congres, een diner of een TV- of filmopname, de inrichting van de hal laat zich in iedere gewenste vorm gieten, waarbij het 19e eeuwse industriële karakter de sfeer bepaald. De maximale capaciteit van de totale locatie is 750 personen, maar ook voor evenementen met een wat intiemer karakter biedt Hal 4 uitstekende mogelijkheden.

Faciliteiten
In Hal 4 heeft u de beschikking over twee ruimtes, een hal van ca. 400 m2 en een foer van 120 m2. Bovendien kan er gebruik worden gemaakt van twee kleedkamers, toiletten en douches, een lift, een kassaruimte, een garderobe en een aparte productieruimte, telescooptribune, podium, geluidsinstallatie, projectieapparatuur en een dansvloer. Er is een ruime bar in de hal en in de foyer, zodat alles goed verzorgd kan worden (van een hapje tot een volledig diner).

Hal4 een in alle opzichten unieke locatie in de Randstad!

Hal4

Hal4 rotterdam
Product presentatie
Evenement
 
Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP
 

Update met WebMove