Huis De Voorst te Eefde 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Huis De Voorst is een prachtig Landpaleis dat in 1695 werd gebouwd als een mini-replica van Paleis 't Loo. De omgeving van de Engelse landschapstuin en de brede slotgrachten, maar ook het interieur met bijvoorbeeld de Bibliotheek met zijn duizenden boeken of de stijlvol ingerichte Gravinnenkamer geeft ieder evenement een historische ambiance. Dit, in combinatie met hedendaagse efficiency, maakt dat iedere gast of relatie met genoegen terugdenkt aan dit prachtige barokke Landpaleis.

Zaalcapaciteit Recepties tot 500 personen. Diners tot 120 personen. Buffetten tot 450 personen. Feestavonden tot 500 personen. (aanbouw tijdelijke accommodatie mogelijk voor feesten tot 2.500 personen). Vergaderingen/lezingen tot 150 personen (plenair).

Hotelfaciliteiten Op het landgoed staat het bruidshuis c.q. gastenverblijf 'Baron van Ashford*****'. Luxe living met open haard, kleuren t.v, stereo, goed geoutilleerde pantry met minibar, infrarood sauna, engels ligbad en douche. 2 Tweepersoons slaapkamers (waarvan 1 luxe suite). In de tuin: achtpersoons whirlpool.

Feestsuggesties Op Huis De Voorst vinden allerlei soorten party's plaats: bruiloften, recepties, jubilea, personeelsfeesten, themafeesten maar ook congressen, seminars, etc. Ten aanzien van entertainment, excursies en partnerprogramma's heeft de directie van De Voorst voldoende ervaring in huis. Ook aankomst per helikopter in de prachtige Engelse landschapstuin (4ha) is mogelijk.

Bijzonderheden De sfeervolle Koningskamer is een unieke trouwlocatie, waar ook de kerkelijke inzegening kan plaatsvinden; dit kan ook in het prieel in de prachtige tuin.

Huis de Voorst

Eefde

Conferentiezaal

Partyservice 0900-BELFEEST (2353337) Postbus 117 3255 ZJ Oude Tonge  
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP