Kasteel Heeze te Heeze 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
Midden in het dorp Heeze begint een lange oprijlaan die naar kasteel Heeze leidt, het kasteel ligt in alle stilte omgeven door weilanden en bossen. Kasteel Heeze is een van de laatste nog bewoonde kastelen in Nederland, en biedt vele mogelijkheden.
U kunt er interessante rondleidingen houden en het achter het kasteel gelegen slot Emerick is een uitstekende plaats voor het houden van zakelijke, feestelijke of culturele bijeenkomsten. U kunt ook trouwen op het Kasteel en in het achtergelegen Slot Eymerick uw feest organiseren, kortom de ideale setting voor uw huwelijk en bruiloftsfeest.
Kasteel U komt het kasteel binnen door de poort in de middelste toren van het gebouw. U bevindt zich dan op het eerste binnenplein dat wordt omsloten door het nieuwe gedeelte van het kasteel. Dit werd ontworpen door Pieter Post en wordt nu al meer dan 200 jaar bewoond door de familie van Tuyll van Serooskerken.
De tweede poort leidt naar het tweede binnenplein, waaraan het middeleeuwse
deel van het kasteel ligt: Slot Eymerick.

Partyservice Nederland kan u alle zorgen uit handen nemen.Wij organiseren alles voor u van begin tot het eind, van uitnodiging tot dessert.

Kasteel Heeze
Kasteelzaal

Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP