Oldtimer Museum De Rijke te Oostvoorne 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Het Oldtimermuseum De Rijke telt maar liefst meer dan 200 oldtimers, stuk voor stuk zeer waardevolle exemplaren door de heer De Rijke over een periode van 40 jaar verzameld en gerestaureerd. Behalve waardevol is de collectie auto's, vrachtauto's en motoren zeker ook uniek. Zo dateert de oudste auto van 1904.
Ook de geschiedenis van de Ford is te zien. Alle modellen, in 100 jaar uitgebracht, zijn in het museum in
miniatuur te bewonderen. In totaal zijn het er 800 stuks.

De fraai gerestaureerde exemplaren geven tezamen een perfect beeld van de historie. De nadruk van de collectie ligt op Amerikaanse wagens uit de jaren vijftig en zestig, maar ook de Rolls Royces en de Trabantjes ontbreken niet.

In een aparte hal zijn de oude bedrijfswagens bijeen gebracht. Een Scania met een kilometrage van 1,6 miljoen ontbreekt niet, en zelfs de Vabis met kunststof frontstuurcabine is er te zien. Tal van zeldzame vrachtwagens, waar onder een Kromhout compleet met DAF pendelasaanhanger, zijn in het museum bijeen gebracht. Er zijn tal van oude motorfietsen te bewonderen en een aantal zeer bijzondere draaiorgels.
Het Oldtimer Museum is zeker de moeite waard het museum te laten dien als de locatie voor uw receptie, trouwerij, personeelsfeest etc. Door de vele variaties op het gebied van dranken, gerechten en entertainment is er voor elk budget wel een feest 'op maat' te organiseren.

U kunt een keuze maken uit onze gevarieerde en smaakvolle buffetten, koffietafels, brunches etc. Daarnaast bieden wij een ruime keuze uit amusement en entertainment om uw feest alle luister bij te zetten die het verdient.

De intieme romantische sfeer van onze musea, evenals de schitterende entourage van de historische collecties geven een extra dimensie aan bijvoorbeeld uw bruiloft.
Of het nu om een koffietafel, receptie of feestavond gaat, U kunt er van verzekerd zijn dat ons er alles aan gelegen is om van uw trouwfeest iets speciaals te maken. Tevens wordt u in de gelegenheid gesteld om uw bruidsreportage te maken met de unieke voertuigen als decor.

Oldtimer

Huwelijk

Oldtimer museum

Oldtimers

Partyservice
0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117
3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP