Catamaran Castle 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

De Catamaran Castle is van oorsprong een directievaartuig van een grote oliemaatschappij. Het schip is een aantal jaren geleden omgebouwd tot partyschip. Door zijn ruime afmetingen van 40,5 m x 12 m en een totaal vloeroppervlak van ruim 700 m2, kunnen er meer dan 700 gasten aan boord. 

Het schip is zeer stabiel door de korte brede bouw en is uitgerust met alle moderne navigatiemiddelen, zodat praktisch onder alle weersomstandigheden kan worden gevaren.

Max. personen: 750
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 3
Aantal restaurants: 2
Aantal zitplaatsen 425
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
U heeft iets te vieren en u wilt alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Van de aankleding van het schip tot aan de culinaire hoogstandjes toe, zijn wij in staat alles voor u geheel op maat te verzorgen.
Op het benedenachterdek treft u een ruime bar aan met een compleet assortiment dranken, op het benedenvoordek bevindt zich het casino, waar u en uw gasten een gokje kunnen wagen. Op het bovendek is een tweede bar gelokaliseerd, hier bevindt zich ook de entree en de garderobe waar de gasten kunnen worden ontvangen. Professionele geluidsapparatuur zorgt ervoor dat uw sprekers of de muziek over het gehele schip goed hoorbaar is. Het culinaire gedeelte van uw tocht is de grote uitdaging van onze kok en patissier. U wordt op uw wenken bediend en al uw wensen worden perfect verzorgd. Alles wat u wilt is mogelijk, van buffet tot vijfgangen diner.


 

 

 

Partyservice 0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117 3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP