Dive Princess 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Dit is een multi-functioneel partyschip, waarvan de mogelijkheden u zullen verrassen. Feesten, produktpresentaties en congressen zijn enige van de mogelijkheden. Als voormalige coaster heeft de Dive Princess een ware metamorfose ondergaan. Hij is voorzien van een volledig nieuwe opbouw met een uitermate gezellige bar, salon en een volledig uitgeruste keuken.

Door zijn ruime afmetingen van 48 m x 8.40 m kan het schip zo’ n 300 passagiers herbergen.

Max. personen: 300
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 3
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 425
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
De Dive Princess heeft veel naamsbekendheid gekregen door het programma de BUS van SBS6. Waarvoor wij beide jaren ook de catering mochten verzorgen.

U heeft iets te vieren en u wilt alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Van de aankleding van het schip tot aan de culinaire hoogstandjes toe, zijn wij in staat alles voor u geheel op maat te verzorgen. De ruime salon is voorzien van dansvloer, podium en losstaand gestoffeerd meubilair. Op het benedendek is een ruime dansgelegenheid gesitueerd. Het culinaire gedeelte van uw tocht is de grote uitdaging van onze kok en patissier. U wordt op uw wenken bediend en al uw wensen worden perfect verzorgd. Alles wat u wilt is mogelijk, van buffet tot vijfgangen diner.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is het maken van een goede indruk cruciaal. De Dive Princess laat bij al uw cliënten een uitstekende indruk achter. Regelmatig vinden juist hierom op de Dive Princess trainingen en vergaderingen plaats. Ook leent de Dive Princess zich bij uitstek voor shows en productpresentaties als u mobiel, spectaculair en representatief wilt overkomen. Vanzelfsprekend behoren een vergadertafel, een overheadprojector, een video-installatie en een telefax via het GSM-netwerk tot het business arrangement.

 
 


Partyservice 0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117 3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP