Partyschip Stad Harderwijk 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Het m.p.s. Stad Harderwijk is een modern schip, qua uitstraling van buiten als ook van binnen, de inrichting is speels, alle drie de dekken zijn namelijk door middel van een vide met elkaar verbonden, waardoor er in dit schip geen aparte ruimtes worden gecreëerd.

Het schip biedt in de benedensalon plaats aan 100 personen wanneer er een buffet wordt gepresenteerd en aan 154 personen wanneer er een uitgeserveerd diner plaatsvindt.

Max. personen: 300
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 3
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 184
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt Ja
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Bij grotere groepen staat in de V.I.P. room een tweede buffet klaar, ook deze ruimte zeer geschikt om met een gezelschap van maximaal 30 personen een intiem diner te houden, bijvoorbeeld voorafgaand aan de feestavond van uw huwelijksfeest.

Bij mooi weer is het uitermate goed uit te houden op het ruime achterdek, dat plaats biedt aan circa 100 personen. Eventueel bij slecht weer is het een fluitje van een cent om op het achterdek een tent te plaatsen met een afmeting van 6 x 14 meter, zodat u nog lekker beschut en eventueel warm zit.

Tevens beschikt de Stad Harderwijk over een traplift en een mindervalide toilet.

De verscheidenheid aan voorzieningen aan boord, zoals een grote luxe bar, dansvloer, podium, V.I.P.room, garderobe en een compleet ingerichte hotelkeuken, maken ieder evenement tot een groot succes.

 

 

Partyservice 0900-BELFEEST (2353337)
Postbus 117 3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP