Partyschepen Zilvermeeuw biesbosch 0900-BELFEEST (2353337)
Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv is een party-rondvaartbedrijf dat rondvaarten organiseert in en om één van de meest unieke natuurgebieden van ons land; “Nationaalpark de Biesbosch”. Voor individuele passagiers en voor kleine en grote gezelschappen organiseren wij tal van boottochten, die geheel naar uw wensen ingevuld kunnen worden.  

Zilvermeeuw 1

Een gezellig, intiem schip met een capaciteit van 100 zitplaatsen in de salons en 75 zitplaatsen op het buitendek. Voorzien van mobilofoon, marifoon, een geluidsinstallatie, 220 volt wisselstroom, verwarming, een bar en toiletten.

Info / Reservering

Zilvermeeuw 2

Het vlaggenschip van ons bedrijf. De beide sfeervolle salons hebben elk een capaciteit van 150 zitplaatsen. Iedere salon heeft zijn eigen toiletgroep. De benedensalon is voorzien van een invalidentoilet. De buitendekken bieden plaats aan ruim 200 passagiers. Het schip is uitgerust met radar, mobilofoon, marifoons, geluidsinstallatie 220/380 volt wisselstroom, verwarming, rolstoellift, twee luxe bars.

Info / Reservering

Zilvermeeuw 3

Het bootje is voorzien van alle gemakken zoals een gezellig salonnetje, buitendek, toilet, barretje.

Voor kleine groepjes max. 24 personen biedt dit bootje een unieke locatie voor de verzorging van een familie-uitstapje, directievergadering, verjaardag, jubileum, etc. Kortom bij tal van feestelijke gelegenheden kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw gasten te laten genieten van een onvergetelijke, geheel verzorgde vaartocht door het Nationaal Park
De Biesbosch.

Info / Reservering

Zilvermeeuw 4

Een elegant schip met 110 zitplaatsen in de salons en 120 zitplaatsen op het buitendek. Het is volledig uitgerust met mobilofoon, marifoon, een geluidsinstallatie, 220 volt wisselstroom, verwarming, een bar en toiletten.

Info / Reservering

Zilvermeeuw 5

Een mooi schip met twee salons welke een capaciteit hebben van 180 overdekte zitplaatsen. Het buitendek heeft een capaciteit van 150 zitplaatsen. Natuurlijk is het schip uitgerust met radar, mobilofoon, marifoons, geluidsinstallatie, 220volt wisselstroom, verwarming, een bar en toiletten.

Info / Reservering