Stoomdepot te Rotterdam 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina

Capaciteit maximaal 350 personen

Sfeerimpressie Het Rotterdamse Stoomdepot is gevestigd in de klassieke stijl gebouwde en gerenoveerde locomotievenloods aan de rand van het Kralingsebos. In deze loods worden historische stoomlocomotieven en rijtuigen gerestaureerd. In de loods is een authentieke werkplaats gevestigd.

Het decor van stoomlocomotieven en de authentieke sfeer in de loods, maakt deze locatie ideaal voor een modeshow, originele productpresentatie of een verrassend feest.

Sinds oktober 1998 is de SSN de trotse eigenaar van een prachtig onderkomen in Rotterdam, aan de rand van het NS emplacement Rotterdam Noord Goederen. De in klassieke stijl gebouwde locomotievenloods biedt ons een uitstekend geoutilleerd onderkomen. Op de 5 in de loods aanwezige sporen vinden niet alleen onze locomotieven onderdak, maar hebben wij tevens de beschikking over een 2-tal inspektieputten. Verder heeft de loods een apart onderkomen voor onze medewerkers alsmede voldoende faciliteiten voor het ontvangen van bezoekers.

Tegen de achtergrond van de stoomlocomotieven, kunnen in deze hal diverse soorten personeelsfeesten of product presentaties worden georganiseerd. De indeling van de hal evenals de inrichting zijn nog vrij te bepalen.

Perron stoomdepot
stoomtrein feestlocatie
productpresentatie

Partyservice 0900-BELFEEST (2353337) Postbus 117 3255 ZJ Oude Tonge  
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP