Zeelandnet studio’s te Kamperland 0900-BELFEEST (2353337)TelefoonPrint deze pagina

De Exclusieve locatie van Partyservice Nederland vindt u in Kamperland onder de rook van Goes; “de Zeelandnet studio’s”. Deze moderne locatie heeft alle faciliteiten om uw evenement tot een geslaagd en bijzonder evenement te maken.

Voldoende parkeer gelegenheid voor circa 350 auto’s. En makkelijk te bereiken.

Bij binnenkomst, komt u in de royale foyer, voorzien van een houten bar, uw gasten kunnen hier de jassen afgeven aan onze hostesses. Vanuit de foyer, kunnen uw gasten naar de grote hal. Deze hal van 1000 m2 is vrij in te delen, middels luxe gordijnen. De hal is reeds voorzien van constructies waar de licht en geluid technici de apparatuur zo kunnen inhangen. De locatie is standaard leeg, dus geheel vrij in te delen. Wel zijn tribunes met luxe stoffen stoelen aanwezig indien deze nodig zouden zijn.

Deze accommodatie leent zich uitermate voor een bedrijfspresentatie of evenement, waar u graag met licht en geluid het aanwezige entertainment volledig tot zijn recht wilt laten komen. Maar ook voor beurzen is deze accommodatie uitermate geschikt, alle voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig.

Culinair Passend bij deze locatie kunnen wij u hier ook van ieder gerecht voorzien. Heerlijke hapjes of amuses, kraampjes, voorzien van mooie gerechten, verspreid door het pand. Of een schitterend show buffet, met culinaire hoogstandjes. Maar ook een uitgeserveerd Diner behoort tot de mogelijkheden.

Graag adviseren wij u over de schitterende mogelijkheden van deze centraal in Zeeland gelegen locatie.

 

Partyservice Nederland regelt het voor u!

ZeelandNet studio's

Capaciteit: Feest 650 pax. Congress 650 pax. Concert 500 pax. Receptie 1000 pax. Vergadering vanaf 20 pax.

Feest locatie
Buffet

Partyservice 0900-BELFEEST (2353337) Postbus 117 3255 ZJ Oude Tonge  
Reservereneserveren 0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mailPrint deze pagina
 
PAGINA TERUG TOP