tvosje catering >>
Meer informatie >> • Partyservice Nederland is, als volle dochter van ít Vosje & Van der Linde, een toonaangevend organisatiebureau en cateringbedrijf voor partyís, vergaderingen, evenementen en personeels feesten. Zij verricht haar werkzaamheden vanuit diverse daartoe geschikte locaties in heel Nederland en in omliggende landen.

 • Partyservice Nederland behoort tot de middel grote partycateraars en organisatiebureaus binnen Nederland.
 • Partyservice Nederland kent een gecentraliseerde organisatiestructuur de hoofdvestiging te Oude Tonge, met sales, administratieve diensten, en haar culinaire afdeling welke wordt ondersteund door 2 sub kantoren die er samen voor zorgen altijd een optimale service aan de klant te verstrekken in de gehele benelux.

 • Om haar doelstellingen te kunnen realiseren en het hoge kwaliteitsniveau te kunnen handhaven stellen wij hoge eisen aan onze medewerk/sters. Aangezien wij van mening zijn dat juist hun kennis, vaardigheden en inzet onmisbaar zijn.
  Partyservice Nederland is zich ervan bewust dat haar prima arbeidsvoorwaarden en de stimulerende en perspectiefvolle werkomgeving hier zeker toe bijdragen.

 • Partyservice Nederland staat met haar meer dan 20 jaar ervaring borg voor hoge kwaliteit, zowel van haar producten als haar diensten. Daarmee onderscheidt Partyservice Nederland zich als veelzijdige cateraar en organisator.

 • De unieke combinatie van deze hoge kwaliteit, gastvrijheid en opvallende creativiteit in de uitvoering van onze diensten vormen de belangrijkste pijler van ons bedrijf. Wij zijn een professioneel bedrijf die persoonlijke aandacht schenkt aan al haar klanten.

 • Partyservice Nederland is vanaf de start van de moeder organisatie in 1983 uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf voor totaal verzorging van feestelijke evenementen op locatie.
  Met oog voor detail willen wij als goed geoliede organisatie creatief zorg dragen voor u en uw gasten zowel culinair als ook via entertainment.
   
Terug TOP