Partyservice Nederland is ontstaan uit moedermaatschappij 't Vosje & van der Linde die door toenemende vraag naar totaal organisatie een overkoepelend platform zocht om de diversiteit van haar diensten pakket beter in de markt te kunnen zetten.

Partyservice Nederland is zo dus een gerenommeerd boekingskantoor voor de evenementen en partycatering branche, met de informatie op de site van diverse bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het bedenken, plannen, ontwikkelen, ondersteunen en uitvoeren van feesten, evenementen, recepties, gala’s, diners seminars e.d. Deze formule wordt door de klanten als zeer positief ervaren.

Op de site vindt u alle expertises bij elkaar. Partyservice Nederland kan optreden als zelfstandig contract partner, maar kan u ook doorverwijzen naar een van de dochter ondernemingen. U zult te allen tijde door mensen met een gedegen opleiding in de evenementen en partycatering branche worden geholpen, mensen die zich volledig zullen inzetten voor uw evenement.

Sedert 1983 is een expertise en ervaring opgebouwd, die ten volle wordt ingezet.
In 2000 verzorgde Partyservice Nederland haar eerste internationale event in het buitenland, een exclusieve bruiloft op een afgehuurd luxueus Kasteel in Schotland.
   
TERUG TOP