Introductie.  
0900-BELFEEST (2353337)Telefoone-mail
Presentatie

Welkom bij Partyservice Nederland
Omdat uw party creatief en inspirerend moet zijn kiest u voor zekerheid: Partyservice Nederland al meer dan 20 jaar ervaring. Op eigentijdse wijze en met oog voor detail kunnen wij voldoen aan uw wensen en verlangens.
U zorgt voor de uitdaging, wij voor de oplossing. Van een klassiek diner voor de raad van bestuur van een bedrijf tot o.a. bruisende personeelsfeesten, bruiloftsfeesten. Ook dragen wij zorg voor een juiste prijs/kwaliteit verhouding, voor elk budget hebben wij een passende invulling.

Partyservice Nederland uw partner voor uw evenement en/of feest.

 
Varende Dinner Theatershow in Rotterdam

Theater op het Water Partyservice Nederland en theaterbureau Inspiration Point hebben twee verschillende Dinner Theatershows ontwikkeld. Deze zijn te zien op partyschip ‘De Ameland’ dat met ingang van zaterdag 17 november vanaf de Parkhaven aan de voet van de Euromast dienst doet als nostalgisch theater schip.
In de komende winter periode worden er 2 verschillende Dinner Theater producties opgevoerd. De eerste productie heeft als thema ‘Schatten & Schavuiten’, ook wel ‘Het Rotterdamse Pirates of the Caribbean’ genoemd. De tweede productie heeft als thema ‘Moulin Rouge op de Maas’. De theatershows zijn exclusief te boeken voor groepen vanaf 100 tot 200 personen. Daarnaast kunnen particulieren en kleinere groepen gebruik maken van de inschrijf avonden op vrijdag 17 november, zaterdag 2 december, zondag 17 december en vrijdag 22 december. Voor meer informatie: Theaterophetwater.nl

Meer info >>
 
Uitstekende reputatie

Partyservice Nederland is vanaf haar start in 1983 uitgegroeid tot een bedrijf waarop u met uw gasten kunt bouwen. Wij kunnen voor zowel bedrijven als particulieren een totaal feestconcept of een aanvulling op een reeds bestaand idee leveren.
De locatie, kan van u zelf zijn, maar wij kunnen u ook schitterende of juist spectaculaire locatie’s en partyschepen presenteren.
Om uw hooggespannen verwachtingen te kunnen realiseren is de dubbelrol van Meesterkok en Regelaar ons op het lijf geschreven.

Partyservice.nl regelaar en gastheer!
Bekijk onze referenties >>

 
Checklist voor evenementen en feesten
Checklist >>Handig om alvast te inventariseren wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Voor een goede planning kunt u de checklist invullen en naar ons faxen. U krijgt dan een vrijblijvende offerte.
de checklist voor uw feest of evenement.

Download de Acrobat Reader >>Om onze checklist te bekijken heeft u de gratis Acrobat Reader nodig, mocht u hem nog niet hebben dan kunt u hem hier gratis downloaden.

 
Kantine accommodatie op het water
Door dat er grote vraag bleek te zijn naar kantine accommodaties is, bij bouwwerken die aan of over het water geschieden, hebben we een concept ontwikkeld waarbij we uw kantine op locatie aanleveren.
Bouw ondernemingen die kantines zoeken
vullen ons aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op voor alle details.
 
Uw evenement of feest

Uit ervaring hebben wij geleerd dat het economisch verstandig is om al vroegtijdig contact op te nemen bij een feestelijke of andere gebeurtenis in uw bedrijf of instelling. Dit scheelt niet alleen veel tijd en geld maar ook vaak ergernis. De ervaren party adviseurs kunnen snel en efficiënt uw wensen en ideeën omzetten in een compleet uitgewerkt draaiboek.
Zij weten waaraan ze moeten denken en in welke volgorde alles voor uw evenement het best geregeld kan worden.

Wij komen graag bij u langs voor een informatief gesprek, natuurlijk kunt u ook bellen of per E-mail informatie aanvragen.

Met vriendelijke groet,


Johan van der Linde
Directeur

Naar de partyschepen >>
 
Vacatures
vacature Chef kok Oproepkrachten keuken
Wegens uitbreiding van onze opdrachten hebben wij plaats voor extra koks en leerling koks op oproep of part time basis voor onze keuken.

Lees meer over deze en andere vacatures >>
 
Themaschip feestboot

Elke jaargetijde zorgt voor een er voor dat wij ons aanpassen op MPS de Ameland. Zoals nu:


Borrel boot | Las Vegas boot | Tropical boot

Partyboot de AmelandOp partyschip de Ameland, voorheen veerboot op de Wadden, kan men na een recente, zeer grondige verbouwing, luxueus vertoeven.
In het 275 m2 grote 'Grand Café' kunt u met uw gasten op eigentijdse wijze genieten van een consumptie of buffet.
Bekijk het schip ook eens via de Panovieuw Kijk Panorama voorstelling >> Panovieuw Panovieuw Kijk Panorama voorstelling >>.
Het 'Grand Café' heeft een unieke binnen hoogte van bijna 5 meter, waardoor deze ruimte ook uitermate geschikt is voor dia-, video- en produktpresentaties, live optredens, modeshows en gala- en andere grote feestpartijen. Vanaf het ruime bordes met Chesterfield meubilair heeft men een prachtig uitzicht op het 'Grand Café'.
Feestboot voor huwelijk en party'sVia het bordes kan men in de 'Panorama salon' komen, hier heeft men een grandioze uitkijk op de vaaromgeving en er is plaats voor zo'n 150 personen.

Boek Direct Meer over partyschip de Ameland >>
 
Feest locaties op het land

HAL 4Maar wij hebben natuurlijk ook een groot assortiment aan feestlocatie's op de wal! Gemakkelijk zoeken naar de perfecte locatie in Nederland.

Van groot tot klein, van modern tot klassiek, voor elk evenement of feest is er wat te vinden.

Naar de feestlocaties >>
 
Snel online partyschotels bestellen!

Bestel partyschotels online Gasten over de vloer tijdens de feestdagen, en toch zelf ook willen genieten? Dat kan met de partyschotels van Partyservice! Waarom in de keuken staan terwijl uw gasten/vrienden zich vermaken? Met de partyschotels van Partyservice hoeft dit niet meer, alles tip top verzorgt. U kunt ze zelf afhalen of door ons laten bezorgen.

Partyschotels.nl >>
 
Thema schepen


 
EventproductieFeestlocatiesBestel partyschotels online
WIjn uit de tapVerhuur van Horeca artikelen
2thewebDe huwelijkslocatie site


PAGINA TERUG   TOP