Eurovisie songfestival

Vaar mee met onze Songfestival Cruises en boek onze locatie voor een meeting met heerlijke catering!

Starlight
‘Songfestival’ Cruise

De Starlight cruise met Mps. Marlina is een prachtige tocht door de Rotterdamse havens en skyline van Rotterdam stad. Tijdens deze vaart kunt u genieten van de meest spraakmakende optredens. In het verleden hebben we spetterende optredens gehad van Samantha Steenwijk, Anita Meijer, Corrie Konings, Jan Smit, Lee Towers, Django Wagner en Antje Monteiro.

Deze avond staat in het teken van het songfestival, alle bekende nummers zullen voorbij komen met als hoofdgast Sieneke bekend van Sjalalie, sjalala.

Inclusief

  • Koffie (2) met gebak
  • Schitterende cruise
  • Koud en warm buffet met seizoensgerechten en dessert
  • Zwak alcoholische dranken
  • Live muziek en entertainment

Prijzen & beschikbaarheid

Datum: 24 oktober 2020
Volwassenen: € 79,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 37,75 

Tijden

Inschepen: v.a. 19:00 uur
Vertrek: 19:30 uur
Terugkomst: circa 24:00 uur

Reserveer direct online

Eurovision song locatie

Bent u tijdens het eurovisie songfestival op zoek naar een locatie waar u persconferenties, meetings of bijeenkomsten kunt organiseren? Landhuis de Oliphant is gelegen in Rotterdam Zuid, op enkele minuten van Ahoy, de perfecte uitvalsbasis zonder alle hecktiek van het songfestival om u heen.

Catering

Marinus van Donk is huiscateraar van Landhuis de Oliphant. We beschikken over een eigen keuken. Onze koks zorgen altijd voor creatieve catering met smaakvolle gerechten. We werken met zo veel mogelijk seizoensgebonden producten en geven ieder gerecht de aandacht die het nodig heeft. Enkele van onze mogelijkheden zijn schalen met heerlijke hapjes, buffetten voor lunch en diner of een uitgeserveerd diner in onze locaite. We zorgen tijdens uw evenement, vergadering, bijeenkomst of beursbezoek voor de culinaire puntjes.

Vrijblijvende informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neem telefonisch contact op via 010-4297030 of stuur een e-mail naar info@oliphant.nl.

 

Interesse in een Eurovisie songfestival arrangement?

Wilt u een geweldig feest voor uw collega’s, vrienden of vereniging organiseren? Neem contact op voor meer informatie via: 0187-642090 of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier.

Ontvang recent nieuws en aanbiedingen

Contactgegevens

Partyservice Nederland
Postbus 117
3255 ZJ
Oude Tonge

Vestigingen

Oude Tonge: 0187 - 64 20 90
Hoek van Holland: 0174 - 820 374
Rotterdam: 010 - 820 89 88
Europoort: 0181 - 48 04 25

Neem direct contact op

Stuur een e-mail naar info@partyservice.nl, wij nemen z.s.m. contact met u op. Uw gegevens bewaren wij conform ons privacy statement.

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.