Hoofd Financiële Administratie

Hoofdkantoor Oude-Tonge

Hoofd Financiële Administratie

Welke ervaren nieuwe collega Hoofd Financiële Administratie komt ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega ter vervanging. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Partyservice Nederland, een catering- en evenementenbureau. Wij hebben een Rederij met zes partyschepen en 2 ‘’landlocaties’’ waar we evenementen organiseren. Al onze locaties en partyschepen bevinden zich in Rotterdam en omgeving. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oude-Tonge.

Zo zien jouw werkzaamheden eruit

Je hebt ervaring in de financiële administratie. Jouw taken zijn o.a. het direct aansturen van 1-3 medewerkers en hen begeleiden bij werkzaamheden, het controleren van ingeboekte en verwerkte administraties in hoofdlijnen, en vult de complexere boekingen zelf aan. Ook houdt je zicht op op de voortgang en tijdige verwerking en verzorg je maand-en jaarafsluitingen incl. bijbehorende financiële analyse, jaarcijfers en overige rapportages, en maak je jaarplannen en begrotingen op financieel gebied voor de organisatie en haar locaties. Ook bespreek je maandelijks samen met de locatie managers en afdelingshoofden de resultaten en acteert hier op. Verder zorg je op alle locaties en afdelingen voor aansturing op financieel gebied binnen gestelde budgetten en marges, en behartig je juridische zaken, controleer je contacten en kom je prijsafspraken na. Ook verzorg je de wekelijkse betalingen, verwerk je salarissen, arbeidsovereenkomsten e.d. en ben je Pro actief in het verbeteren en automatiseren van processen en controles.

 

Wat verwachten wij van jou:

  • Een afgeronde financieel economische opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent gedreven, collegiaal en enthousiast;
  • Affiniteit met Exact, AFAS en Excel, het voeren van administraties en IT in algemeenheid;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, denkt strategisch mee en bent stressbestendig
  • Commercieel pro actief, speelt in op kansen en je ziet die ook;
  • Inzetbaar voor 32 of 40 uur

WIJ BIEDEN

Je komt te werken in een prettige, open werksfeer waarin wij continue van elkaar leren en over ons vak leren. Daarnaast bieden we het volgende:

»  Een bruto salaris tussen € 3.295,- en € 4.148 per maand op basis van leeftijd, ervaring en 32/40 uur;

»  Reis- en onkosten vergoeding;

»  Laptop en telefoon van de zaak;

»  Vakantietoeslag;

»  25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;

»  Een werkomgeving met een fijne werksfeer en een hecht team;

»  2 super gezellige personeelsfeesten per jaar met onbeperkt lekkere hapjes en drankjes;

»  15% personeelskorting op onze diensten en producten;

Solliciteren?

Word jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf al helemaal bij ons werken? Stuur je motivatiebrief met cv naar Samantha Kruijf via pz@partyservice.nl en laat zien wie jij bent en waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek en kun je gelijk kennismaken met je nieuwe collega’s!

Lijkt de afdeling jou interessant maar is de functie net niet wat je zoekt? Bekijk dan eens onze andere vacatures, neem contact op met pz@partyservice.nl of bel naar 0187 – 64 20 90 voor de mogelijkheden. Partyservice Nederland biedt een tal aan mogelijkheden!

Contact

   Partyservice Nederland
      Postbus 117
      3255 ZJ
      Oude-Tonge

   info@partyservice.nl
  0187 - 64 20 90    Oude-Tonge
      0174 - 82 03 74     Hoek van Holland
      010 - 820 89 88    Rotterdam
      0181 - 48 04 25     Europoort

 

 

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.