Ons begin van 2022

20-1-2022 – 

2022 is weer begonnen! Terwijl de horeca helaas dicht moet blijven hebben wij ons bezig gehouden met de  invulling van 2022 en een heleboel werk om handen gehad met onze vaccinatie-locaties. 

Moonlight Dinner- en Brunch Cruises 2022 –  Rederij Fortuna

De complete vaaragenda van 2022 laat nog even op zich wachten, maar de vaaragenda van de Moonlight Dinner Cruises en Brunch Cruises is bekend! Zoals gewoonlijk zullen de Moonlight Dinner Cruises op de zaterdagavond plaatsvinden en de Brunch Cruises op de zondagmiddag.

Daarbij gaan onze huisartiesten artiesten Gene Travis en Belinda er dit jaar weer voor zorgen dat de cruises onvergetelijk worden.

Op de website www.partyschepen.org/vaaragenda/vaarprogramma/ is de actuele vaaragenda van 2022 te vinden. Houdt deze in de gaten voor nieuwe vaarten. 

Wij hopen snel weer het anker te mogen ophalen!

Brunch cruise rederij fortuna
Moonlight Dinner Cruise Rederij fortuna

Vaccinatie locaties

Zoals in het vorige bericht was geschreven heeft Partyservice Nederland met veel (vaste) leveranciers in december 3 vaccinatie-locaties opgebouwd.
Op dit moment is de booster-campagne in volle gang. Maar wij zitten natuurlijk niet stil. Terwijl de campagne loopt, verzorgen wij de personele bezetting. Dit varieert van facilitair managers, hosts, beveiliging, EHBO’ers tot parkeerbegeleiding en schoonmaak.

Nog even wachten..

Helaas moeten we wachten tot al onze locaties weer open mogen, maar gelukkig hebben wij genoeg om handen! Wij zijn hard bezig met het inplannen van nieuwe vaarten en met de personele bezetting bij de vaccinatie-locaties.
Natuurlijk hopen wij snel weer normaal aan de slag te mogen met de vaarten, catering, ons restaurant en zakelijke en particuliere evenementen.

Houd onze berichten binnen ‘actueel’ in de gaten om up-to-date te blijven van ons nieuws.