Een spetterende afsluiter!

Partyservice Nederland heeft alle ingrediënten in huis om rondom de kerstdagen én in het nieuwe jaar waanzinnige evenementen te organiseren en catering te serveren!

Bekijk onze brochure

Kerstbrunch

Het is geen ontbijt en geen lunch, het is de kerstbrunch

Een ontbijt is te vroeg en een lunch is te laat. Verras uw collega’s met een kerstbrunch! Heerlijke en vers bereide lokale producten, waaronder onze huisgemaakte sappen en een smoothie van sinaasappel met bosvruchten. Laat u net voor de kerst inspireren door onze vele mogelijkheden en reserveer een heerlijke kerstbrunch.

Kerstlunch

Feestelijke kerstlunch

Een warm welkom met een tafel vol heerlijke gerecht en een beker chocolademelk met slagroom. Wij serveren een uitgebreide lunch met royaal beleg. De gerechten van deze kerstlunch zijn naar keuze en wens samen te stellen.

Kan jullie bedrijfskantine wel een kerstlampje gebruiken? Wij verzorgen ook de kerstdecoratie!

Kerstdiner

Veelzijdig kerstdiner

De voorbereidingen van een kerstdiner vergt veel tijd en energie. Daarom bieden wij van Partyservice Nederland graag een helpende hand. Je bepaalt niet alleen de gerechten, de aantallen en de hoeveelheden maar ook de invulling van het diner.

Het kerstdiner serveren we als:

  • Buffet
  • Zittend diner
  • Walking dinner
  • Foodstations / Foodtrucks

Kerst BBQ

BBQ-en in de winter

Geniet van een lekker glaasje glühwein terwijl de vuurkorven branden en het vlees op de barbecue ligt. Met onze barbecues zorgen we voor een optimale kerstbeleving midden in de winter.

De kerst BBQ organiseren we:

  • Bij u op locatie
  • Bij Pompgebouw de Esch
  • Bij Landhuis de Oliphant

Dinnershows

Een feest van herkenning

Een cast van acht personen, vier vocalisten en een prachtig showballet. Glitter & glamour, 185 kostuums en wereld beroemde hits. Razendsnelle metamorfoses, een feest van herkenning en heerlijk eten, dat maakt onze dinnershow zo bijzonder! Uiteraard kunnen we ook een dinnershow op maat verzorgen.

Eindejaarsfeest & Nieuwjaarsborrel

Spetterend het nieuwe jaar in

Vier met collega’s het einde van het jaar en/of het begin van het nieuwe jaar. Proost met een glas bruisende champagne en geniet van onze huisgemaakte hapjes. Wil je een extra beleving toevoegen aan je event? Wij verzorgen voor jullie eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel ook magisch entertainment en prachtige decoratie.

Organiseer magische feestdagen voor uw bedrijf

Wilt u een geweldig feest voor uw collega’s organiseren? Neem contact op voor meer informatie via: 0187-642090 of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier.

Ontvang recent nieuws en aanbiedingen

Contactgegevens

Partyservice Nederland
Postbus 117
3255 ZJ
Oude Tonge

Vestigingen

Oude Tonge: 0187 - 64 20 90
Hoek van Holland: 0174 - 820 374
Rotterdam: 010 - 820 89 88
Europoort: 0181 - 48 04 25

Neem direct contact op

Stuur een e-mail naar info@partyservice.nl, wij nemen z.s.m. contact met u op. Uw gegevens bewaren wij conform ons privacy statement.

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.