Locaties

Creëer de beleving naar wens in onze evenementen locaties

Partyservice Nederland heeft locaties door heel Nederland. Enkele voorbeelden zijn Landhuis de Oliphant en Pompgebouw de Esch in Rotterdam en het Facility Center in Oude Tonge. Iedere locatie heeft zijn eigen sfeer en mogelijkheden.

 

Zet één van onze locaties in voor:

  • (Bedrijfs-) Feesten
  • Huwelijksfeesten
  • Businessevents
  • Congressen & vergaderen

Pompgebouw de Esch

Trouwen en vergaderen

Pompgebouw de Esch is een prachtig Rijksmonument, centraal gelegen in Rotterdam.

De paleiszaal heeft een schitterende marmeren vloer, een sterrenhemel en prachtige gewelven. De ideale locatie voor een bruiloft of een (bedrijfs-)feest.

Er zijn meerdere vergaderzalen, uitstekend geschikt voor congressen gecombineerd met workshops.

Pompgebouw de Esch is geschikt voor:

N
Trouwen
N

Congressen

N

Feesten

N

Kantoorruimte

N

Vergaderen

“Stijlvol met uitstekende service”

Op een verborgen plekje in Rotterdam een stijlvolle locatie. En de partymanager heeft ons echt door de dag heen geholpen

– Jeff van Oeffelen –

“Stijlvol met service”

Stijlvolle locatie voor onze presentatie. Met een attente partymanager die ons echt geholpen heeft.

Jeff van Oeffelen

Landhuis de Oliphant

Geluk en succes 

Geluk en succes begint bij de Oliphant. Onze prachtige locatie in Rotterdam Zuid heeft ontzettend veel mogelijkheden. U kunt hier terecht voor al uw buiten en binnen evenementen. Er is een prachtige tuin, waar menig Rotterdamer graag wandelt, met aangrezend een park. We beschikken over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Landhuis de Oliphant heeft meerdere zalen waardoor deze breed inzetbaar is, denk aan een seminair of personeelsfeest.

Landhuis de Oliphant is geschikt voor:

N

Trouwen

N

Congressen

N

Feesten

N

Kantoorruimte

N

Vergaderen

Facility Center Oude Tonge

Vergaderen in Oude Tonge

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oude Tonge. Een centraal gelegen locatie in Goeree Overflakkee, gemakkelijk te bereiken via de N59.

In het Facility Center hebben we zes ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, congressen, workshops, cursussen, ontbijten, lunches en (exclusieve) diners.  De zalen kunnen per uur, dagdeel of dag gehuurd worden.

Alle zalen hebben daglicht, airconditioning, standaard flip-overs, lcd schermen en gratis wifi!

Catering uit eigen keuken

In ons hoofdkantoor is de keuken gevestigd. Onze koks serveren de meest heerlijke gerechten. Zij werken zo veel mogelijk met lokale- en seizoensproducten.

Doordat we uit onze eigen keuken kunnen serveren kunnen we uw vergadering of  congress compleet verzorgen.

EIC Mainport Rotterdam

Ontdek de Rotterdamse haven

EIC Mainport Rotterdam is het educatief informatie centrum van de Rotterdamse haven. Ontdek en beleef de haven en de vele mogelijkheden om er te werken. Er worden havenexcursies havenexposities georganiseerd. Ook kunt u vergaderen bij EIC Mainport Rotterdam. Het gebouw beschikt over een terras aan het water op het zuiden en maakt gebruik van een uitstekende cateringservice. Namelijk PEC-catering.

PEC-catering

Wij serveren catering van hoogwaardige kwaliteit. Van exlusieve fingerfood tot buitengewone buffetten. Door onze pure ingredienten zorgen we altijd voor culinaire hoogstandjes. Dankzij onze ruime ervaring in de catering, zo’n 35 jaar, kunnen wijgoed inspelen op uw wensen. PEC-catering kunt u inzetten voor de meest uiteenlopende gelegendheden, van vergadering tot borrels en spetterrende bedrijfsfeesten.

Laurenskerk Rotterdam & Grote Kerk Goes

Een historische locatie

De Laurenskerk te Rotterdam en de Grote Kerk in Goes zijn unieke locaties waar u een prachtige beleving kunt creëren.

De stijlvolle en flexibel te gebruiken kerkruimte is zeer geschikt voor zowel grote als kleine evenementen. Een perfect en sfeervolle ambiance voor concerten, congressen, lezingen, personeelsfeesten, vergaderingen, lunches, diners en recepties.

Contact

   Partyservice Nederland
      Postbus 117
      3255 ZJ
      Oude-Tonge

   info@partyservice.nl
  0187 - 64 20 90    Oude-Tonge
      0174 - 82 03 74     Hoek van Holland
      010 - 820 89 88    Rotterdam
      0181 - 48 04 25     Europoort

 

 

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.