Maatwerk op onze schepen

Met onze partyschepen geeft u uw evenement een extra dimensie. Er zijn dagelijkse vaarten in de Maas, de Rijn, de Lek en de Waal. Daarnaast kunt u de schepen inzetten voor een exclusief event.

Dinnershows, party-arrangementen, een thema op maat of gewoon een mooie boottocht met muziek, lekker eten en een mooi uitzicht, eventueel gecombineerd met dag uitje of activiteit. Partyservice Nederland neemt de zorg uit handen, wij zorgen voor een invulling die past bij uw evenement.

Beide schepen zijn inzetbaar op een locatie naar keuze in Nederland en België.

Zet onze schepen in voor:

N

Varende dinnershows

N

Rondvaarten

N

Dancefeesten

N

Varend vergaderen

Prachtig schip in Spijkenisse

MPS MARLINA

Rederij Fortuna biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschip MPS Marlina. Voor een intiem feestje boekt u bijvoorbeeld een Moonlight Dinner Cruise met een diner en gezellige live muziek en entertainment. 

Naast de Moonlight Dinner Cruise, kunt u tevens boeken voor thema-avonden, dagtochten, brunches/lunches en speciale rondvaarten. Het schip is geschikt voor kleine en grote groepen en volledig rolstoelvriendelijk. Het afhuren van het schip is uiteraard ook altijd mogelijk.

Rondvaarten en cruises

MPS DE AMELAND

De Ameland is uniek op het water. Het schip beschikt over drie verschillende dekken waar u terecht kunt voor een zakelijke bijeenkomst een swingende dinnershow of een dancefeest.

Nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, de Ameland biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Brandaris - Beren Boot

UNIEK OP HET WATER

MPS BRANDARIS

De Brandaris biedt je een schitterende havenrondvaart door Rotterdam mét een brunch- of dinerbuffet. Aan boord bevinden zich drie etages.  Hierdoor kunnen we groepen tot 150 gasten ontvangen. We bieden lekker eten en een schitterend uitzicht.

Naast de dagelijkse vaart is het schip ook in te zetten voor exclusieve evenementen, boottochten en combinatie uitjes.

Het culinaire gedeelte wordt verzorgd door onze koks. Afhankelijk van de invulling van uw event bieden wij u de keuze uit een ruim cateringaanbod.

Exclusieve afhuur

GEMINI 1 & GEMINI 2

Een tocht op een partyschip van Rederij Gemini maakt ieder evenement uniek. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsuitje of een bruiloft, samen met uw genodigden geniet u van een ontspannen tocht door Rotterdam.

We hebben uitgebreide mogelijkheden om uw catering aan boord te verzorgen: van snacks tot een compleet buffet naar wens. Boek bij Rederij Gemini een verrassende en unieke boottocht door hartje Rotterdam op een van onze partyschepen.

Parel van de Maas Rotterdam

BARBECUE AAN BOORD

MPS PAREL VAN DE MAAS

Aan boord van Parel van de Maas vindt u het sfeervol ingerichte salondekken met in totaal 110 zitplaatsen en een achterdek met overkapping. Daarbij heeft het schip verwarmde ramen zodat er altijd zicht naar buiten is, een buffetlift en een compleet ingerichte bar.

Parel van de Maas is het enige schip in Nederland met toestemming van de scheepvaartinspectie om te mogen barbecueën aan boord. Op het buitendek is een gasinstallatie geïnstalleerd waaraan 4 grote barbecues zijn gekoppeld. Hier kunnen de gasten zelf naar hartenlust bakken en braden!   

RONDVAARTEN DOOR DE EUROPOORT

RONDVAART EUROPOORT

Vanaf Hoek van Holland verzorgen wij rondvaarten naar de Tweede Maasvlakte en het Europoort gebied. Beleef een nieuw stuk Nederland en spot de zeehonden en zeereuzen.

Een geweldige beleving voor dagtours, busreizen en als onderdeel van uw daguitje of leuke busstop. Rondvaart Europoort brengt u met de rondvaartboot langs de grootste zeeschepen, de 2e Maasvlakte en informatie centrum Futureland.

Theater op het water dinnershow

VARENDE DINERSHOW

THEATER OP HET WATER

Geen script is hetzelfde als de show ervoor. Onze artiesten zorgen voor een unieke beleving op het water. Met grote regelmaat improviseren zij er op los. Theater op het Water heeft verschillende shows. Er zijn brunchvaarten, dinnershows en speciale thema vaarten!

Organiseert u een bedrijfsfeest? Vraag naar ons exclusieve bedrijfsfeestarrangementen.

Contact

   Partyservice Nederland
      Postbus 117
      3255 ZJ
      Oude-Tonge

   info@partyservice.nl
  0187 - 64 20 90    Oude-Tonge
      0174 - 82 03 74     Hoek van Holland
      010 - 820 89 88    Rotterdam
      0181 - 48 04 25     Europoort

 

 

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.