De Ameland & De Brandaris

Maatwerk op onze schepen

Met onze partyschepen geeft u uw evenement een extra dimensie. Er zijn dagelijkse vaarten in de Maas, de Rijn, de Lek en de Waal. Daarnaast kunt u de schepen inzetten voor een exclusief event.

Dinnershows, party-arrangementen, een thema op maat of gewoon een mooie boottocht met muziek, lekker eten en een mooi uitzicht, eventueel gecombineerd met dag uitje of activiteit. Partyservice Nederland neemt de zorg uit handen, wij zorgen voor een invulling die past bij uw bedrijf.

Onze vaste ligplaats voor de schepen is in de Parkhaven te Rotterdam. Beide schepen zijn inzetbaar op een locatie naar keuze in Nederland en België.

Zet onze schepen in voor:

N

Varende dinnershows

N

Rondvaarten

N

Dancefeesten

N

Varend vergaderen

Mps. Marlina

Prachtig schip in Spijkenisse

Rederij Fortuna biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschip. Voor een intiem feestje boekt u bijvoorbeeld een Moonlight Cruise op diverse zaterdagavonden en altijd met gezellige live muziek.

Naast de open inschrijvingen voor de Moonlight Cruise, kunt u tevens boeken voor thema-avonden, dagtochten, brunches/lunches en speciale rondvaarten. Heel geschikt voor kleine en grote groepen. Het afhuren van het schip is uiteraard ook altijd mogelijk.

De Ameland

Rondvaarten & Cruises

De Ameland is uniek op het water. Het schip beschikt over drie verschillende dekken waar u terecht kunt voor een zakelijke bijeenkomst of een swingende dinnershow.

Nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, de Ameland biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

“Geweldige avond!”

Hele geweldige avond gehad super genoten van de show en heerlijk gegeten. Ik voelde me gisteren mede door alle lieve medewerkers op een leuke manier speciaal. Ik ben gedeeltelijk afhankelijk van een rolstoel, en dingen die ik wel met wat hulp kan heb ik goede vriendelijke hulp bij gehad van de medewerkers. Niets was teveel jullie zijn stuk voor stuk toppers dank jullie wel.

Francis van der Hoeven Klop

De Brandaris

Uniek in Rotterdam

De Brandaris bied je een schitterende havenrondvaart te Rotterdam mét Berenbuffet. Aan boord bevinden zich drie etages.  Hierdoor kunnen we groepen tot 150 gasten ontvangen. We bieden lekker eten en een schitterend uitzicht.

Naast de dagelijkse vaart is het schip ook in te zetten voor exclusieve evenementen, boottochten en combinatie uitjes.

Het culinaire gedeelte wordt verzorgd door onze koks. Afhankelijk van de invulling van uw event bieden wij u de keuze uit een ruim cateringaanbod.

“Leuke combinatie”

De manier van eten in combinatie met de rondvaart was erg leuk! Het is zeker weer eens wat anders dan een doorsnee restaurant! Er was ruime keuze aan gerechten en ook de hoeveelheid was voldoende! Concept was duidelijk en goed vormgegeven en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam! 

Samantha Feijen

Rondvaart Europoort

Rondvaarten door de Europoort

Vanaf Hoek van Holland verzorgen wij rondvaarten naar de Tweede Maasvlakte en het Europoort gebied. Beleef een nieuw stuk Nederland en spot de zeehonden en zeereuzen.

Een geweldige beleving voor dagtours, busreizen en als onderdeel van uw daguitje of leuke busstop. Rondvaart Europoort brengt u met de rondvaartboot langs de grootste zeeschepen, het Maasvlakte 2 gebied en Futureland.

Theater op het Water

Varende dinershow

Geen script is hetzelfde als de show ervoor. Onze artiesten zorgen voor een unieke beleving op het water. Met grote regelmaat improviseren zij er op los. Theater op het Water heeft verschillende shows. Er zijn brunchvaarten, dinnershows en speciale thema vaarten!

Organiseert u een bedrijfsfeest? Vraag naar ons exclusieve bedrijfsfeestenarrangement.

Contact

   Partyservice Nederland
      Postbus 117
      3255 ZJ
      Oude-Tonge

   info@partyservice.nl
  0187 - 64 20 90    Oude-Tonge
      0174 - 82 03 74     Hoek van Holland
      010 - 820 89 88    Rotterdam
      0181 - 48 04 25     Europoort

 

 

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.