Partyservice Nederland

Partyservice Nederland | Business events, catering & more!

Postadres

Postbus 117
3255 ZJ
Oude Tonge

Bezoekadres hoofdkantoor

Tramweg 5A
3255 MB
Oude Tonge

Telefoonnummers

Hoofdkantoor: 0187 – 64 20 90
Rotterdam: 010 – 820 89 88
Europoort/Oostvoorne: 0181 – 48 04 25

 

Informatie

KvK nr. 234.49827
BTW nr. NL 812.21.56.18.B01
Algemene voorwaarden

Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Ontvang recent nieuws en aanbiedingen

Vestigingen Partyservice Nederland

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt telefonisch en via het contactformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel uw wensen zo uitgebreid mogelijk, zo kunnen wij u sneller een gepaste offerte op maat toe sturen. Wij streven er naar om u binnen 48 uur een passende offerte aan te bieden.

Kan ik als bedrijf of particulier bij jullie bestellen?

Partyservice Nederland werkt voor particulieren en bedrijven. Catering of een evenement voor 20 of 2000 personen, we kunnen het allebei verzorgen. Neem contact op met onze collega’s voor een passend voorstel.

Kan ik een locatie bezichtigen?

Een vrijblijvende bezichtiging is geen enkel probleem. U krijgt een rondleiding binnen de locatie en we bespreken direct uw wensen. Plan uw afspraak in via info@partservice.nl of telefonisch via 0187 – 64 20 90.

Kan ik ook last minute bestellingen plaatsen?

Afhankelijk van uw bestelling is dit mogelijk tot één werkdag voor levering. Informeer telefonisch over de mogelijkheden  via 0187 – 64 20 90.

Hoe werkt Partyservice Nederland?

Partyservice Nederland werkt met oog voor detail. We werken zo veel mogelijk met duurzame en biologisch streek- en seizoensproducten. Onze collega’s zijn stuk voor stuk vakidioten vol passie en enthousiasme. Dit zie je terug in onze catering en evenementen.

Ik heb catering aan huis besteld, moet ik deze zelf afwassen?

Partyservice Nederland doet de afwas voor u. Wel verwachten wij van u dat u deze rest vrij aanlevert in de door ons bezorgde boxen. Lukt dit niet door omstandigheden? Geef dit tijdig door zodat we een oplossing kunnen aandragen.

In welke gebieden verzorgen jullie de catering?

Afhankelijk van de bestelling kunnen wij in Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant, Noord Holland en Utrecht uw bestelling bezorgen. De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw locatie en bestelling. Vraag bij een van onze medewerkers naar de bezorgkosten. Uiteraard kunt u bestellingen ook afhalen in Oude Tonge, Rotterdam en Oostvoorne.

Waar verzorgen jullie evenementen?

Partyservice Nederland is actief in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oude Tonge, vanuit hier regelen we alle aanvragen. We beheren meerdere locaties en schepen. Onze schepen hebben een vaste ligplaats in Rotterdam en er bestaat de mogelijkheid om deze naar een locatie naar wens te varen. Onze evenementenlocatie’s zijn te vinden in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. Uiteraard kunnen we ook locaties op uw bedrijfsevenement verzorgen!

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Daarnaast kunt u ons ook altijd een e-mail sturen via info@partyservice.nl. Wij streven er naar om uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden.

Wat is de werkkostenregeling (WKR)?

Evenementen voor medewerkers met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter valleDe werkkostenregeling (WKR) is een regeling voor vergoedingen en verstrekkingen van werkgever naar werknemer met als doel vermindering van administratieve lasten. Met de WKR is het mogelijk maximaal 1,2% (de vrije ruimte) van het totale fiscale loon te besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Daarnaast kunnen bepaalde zaken onbelast worden vergoed, verstrekt of ter beschikking worden gesteld. Dit betreft de zogenaamde gerichte vrijstellingen. De gerichte vrijstellingen gaan niet ten koste van de vrije ruimte. Dit geldt ook voor zogenaamde nihilwaarderingen. De WKR vervangt vorige regelingen en is met ingang van 1 januari 2015 voor alle werkgevers verplicht van toepassing.

Welke evenementen vallen wel of niet onder de WKR?

Evenementen voor medewerkers met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter vallen buiten de WKR. Evenals feestelijke evenementen vanuit een personeelsvereniging. Ook evenementen die ‘in huis’ (bedrijfspand/bedrijfsterrein/kantine/tent op parkeerplaats) worden georganiseerd, met entertainment, hapjes en drankjes, vallen niet onder de regeling. Dit houdt dus in dat u er geen belasting over betaalt en dat het ook niet ten laste van uw vrije ruimte komt. Organiseert u een zakelijke bijeenkomst/trainingsdag welke afgesloten wordt met een personeelsfeest wordt er een ‘knip’ in het evenement gemaakt waarbij het personeelsfeest (minus de reiskosten die men ook had gehad zonder personeelsfeest) wel onder de WKR valt en aldus vanuit de vrije ruimte betaald kan worden. Feestelijke evenementen voor medewerkers die extern georganiseerd worden, worden als beloning gezien en vallen wel onder de WKR (zoals een personeelsfeest, jubileumfeest, bedrijfsuitje etc.). Maar hiervoor heeft u aldus de totale som van 1,2% van het fiscale loon van alle medewerkers ter beschikking. In de praktijk wordt dit bedrag lang niet altijd aangewend en verandert er aldus weinig aan de financiële situatie, in vergelijk met vóór de WKR.

Wat kan Partyservice Nederland voor mij betekenen?

Partyservice Nederland heeft een zeer divers aanbod. We kunnen onder andere een evenement van A tot Z organiseren, catering verzorgen, materialen en locaties verhuren. Weet u nog niet precies hoe de invulling van uw aangelegenheid zal zijn? Geen probleem, onze collega’s zitten vol goede ideeën!

Wordt er rekening gehouden met mijn dieet wensen?

Partyservice Nederland zal altijd rekening houden met uw dieet wensen. De koks bereiden graag voor u een gerecht waarvan u kunt genieten! Vermeld dit c.a. twee weken voor aanvang van het evenement.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen die vermeld staan op onze website’s zijn exclusief 6% en 21% BTW. Indien de prijzen inclusief BTW zijn zal dit vermeld staan bij de omschrijving.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief verzendkosten?

De prijzen die vermeld staan op de website www.partyschotels.nl of in onze banquetingmap zijn exclusief verzendkosten. Bij catering bestellingen boven de 500 euro rekenen wij geen bezorgkosten. Vraag naar de voorwaarden. Afhalen van de catering is ook mogelijk in zowel Oude Tonge, Rotterdam als Oostvoorne.

Wilt u de bezorgkosten naar uw locatie weten? Informeer via info@partyservice.nl of bel via 0187 – 64 20 90.

Contact

   Partyservice Nederland
      Postbus 117
      3255 ZJ
      Oude-Tonge

   info@partyservice.nl
  0187 - 64 20 90    Oude-Tonge
      0174 - 82 03 74     Hoek van Holland
      010 - 820 89 88    Rotterdam
      0181 - 48 04 25     Europoort

 

 

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.