Partycatering voor bedrijven & particulieren

Partyservice Nederland is de totaalverzorger van uw event. Catering is hier een groot onderdeel van. Dagelijks staan onze koks voor u klaar onder de naam Party Exeptional Catering, ookwel PEC.

Puur en culinair dat is Party Exeptional Catering. Als Rotterdamse cateraar hanteren wij de Rotterdamse mentaliteit en zorgen voor een culinaire verleiding en complete concepten.

Elk detail krijgt de aandacht die het nodig heeft. We werken zo veel mogelijk met duurzame en biologische streek- en seizoensproducten.

Met PEC serveren we onder andere overwerkmaaltijden, lunches, diners en partyhapjes. Ook staan we voor u klaar voor een totaal concept tijdens de opening van uw pand, eerste paalslagen en familiefeesten. Tijdens een bedrijfsfeest komen we graag langs met één van onze foodtrucks of stoere barbequesmoker!

Zet onze catering in voor:

N

Evenementen

N

Bedrijfsfeesten

N

Huwelijksfeesten

N

Congressen & seminars

Oklahoma Smoker

De meest gewilde barbecue op de zaak

Onze Oklahoma Smoker is een echte eyecatcher op uw feest of event. Hiermee verzorgen wij op authentieke wijze de barbecue bij u op locatie. Onze gerechten worden op hout gestookt, waardoor ze de lekkere barbecue smaak krijgen waar iedereen zo gek op is!

Op het buiten terrein van uw locatie plaatsen wij onze Oklahoma Smoker stand, bestaande uit: een smoker, EZY-up tent met uitgifte buffet om al het culinaire te presenteren en uit te serveren, twee steigerhouten statafels en grote ronde afvalbakken in stijl van de Oklahoma Smokers de look compleet te maken.

Afhankelijk van de barbecue die u kiest serveren wij een variatie aan op hout gestookte vlees/vis gerechten, overheerlijke salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter.

“Uitstekend!”

“Een hele goede verzorging gehad met geweldig personeel!! En natuurlijk de lunch en het eten van zondag avond was uitstekend hartelijk bedankt daarvoor!!”

Lars Snipper

Partyschotels

Klikken, kijken & bestellen

Heb je geen zin om in de keuken te staan? Met Partyschotels kunt u afhaalmaaltijden bestellen die u kunt ophalen maar ook laten bezorgen.

Onze website helpt u een keuze te maken uit heerlijke en ambachtelijk bereide gerechten. We serveren:

  • Barbecue
  • Buffetten
  • Broodjes
  • Maaltijden
  • Party hapjes
  • Salades
  • Saladeschotels

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bestelen bij Partyschotels.

Port Expetional Catering

Bedrijfscatering in uw eigen locatie

Partyservice Nederland verzorgt binnen uw eigen locatie bedrijfscatering, dit doen we onder de naam Port Expetional Catering. We verzorgen de catering voor het MKB, overheden, scholen en verenigingsgebouwen.

Smaakmakers

In uw eigen kantine of restaurant creëren onze koks goed en gezond eten. Van ontbijt tot lunch en diner, met passie serveren we gerechten die passen bij uw bedrijfsconcept.

Wilt u meer informatie over onze bedrijfscatering? Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 0187 – 64 20 90.

Maak uw party compleet!

N

Partymaterialen

N

Inrichting & decoratie

N

Partytenten

N

Licht, geluid & audio

Contact

   Partyservice Nederland
      Postbus 117
      3255 ZJ
      Oude-Tonge

   info@partyservice.nl
  0187 - 64 20 90    Oude-Tonge
      0174 - 82 03 74     Hoek van Holland
      010 - 820 89 88    Rotterdam
      0181 - 48 04 25     Europoort

 

 

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.