We mogen weer!

10-02-2022 – 

Na een lange tijd stil te hebben gelegen mogen wij weer aan de slag. Al onze locaties openen weer de deuren. De eerste vaarten en evenementen van 2022 zijn gelukkig al van start gegaan!

Rederij Fortuna
Vanaf zaterdag 12 februari gaat Rederij Fortuna weer gasten verwelkomen op MPS Marlina met de Moonlight Dinner Cruises, Brunch Cruises en Dagtochten. Het personeel heeft er ontzettend veel zin in en hoopt op een onvergetelijke eerste vaart van 2022!
Reserveren kan via https://www.partyschepen.org/vaaragenda/vaarprogramma/

De Beren Boot vaart weer uit!
De Beren Boot gaat op de oude vertrouwde manier verder. Iedere zaterdag en zondag zal het schip de rondvaart van 2,5uur door de wereldhaven van Rotterdam maken. We vertrekken zoals gewoonlijk vanuit onze ligplaats in de Parkhaven. Tijdens de cruise kan genoten worden van het prachtige uitzicht over de Rotterdamse skyline, SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Tijdens de vaart bereiden onze koks het uitgebreide Beren buffet met verrassende gerechten die aansluiten bij het seizoen. Voorlopig zullen we varen op:

Zaterdag: 16:00 tot 18:30uur & 19:00 tot 21:30uur
Zondag: 16:00 tot 18:30uur & 19:00 tot 21:30uur

Reserveren kan via www.beren-boot.nl

 

Beren Boot Rotterdam

Landhuis de Oliphant en Pompgebouw de Esch
Vergaderingen, bruiloften, netwerkborrels, verjaardagsfeesten, alles mag weer georganiseerd worden op onze locaties te Rotterdam. De aanvragen voor catering en verhuur van onze locaties komen weer op gang. Een aantal evenementen zijn zelfs al georganiseerd!
Doordat wij beschikken over diverse ruimtes is er voor ieder gezelschap wel een passende oplossing. Bent u op zoek naar een passende locatie, neem een kijkje op onze websites voor meer informatie www.pompgebouw.nl of www.oliphant.nl

Barney’s Schiedam
Helaas hebben wij besloten om Barney’s Schiedam voorlopig nog gesloten te houden. Wanneer de warmere maanden weer komen zal Barney’s Schiedam de deuren weer openen. Houd deze pagina of de website www.barneyschiedam.nl in de gaten voor updates.

 

Ons team staat voor u klaar om, op gepaste wijze, weer aan de slag te gaan!