Zaaltje huren? Ga naar de horeca!

ROTTERDAM –  De minister president was duidelijk in de persconferentie. Als je thuis visite ontvangt, beperk het aantal gasten tot maximaal 6 personen, kinderen tot en met 12 jaar niet meegerekend. Wil je meer mensen ontvangen, ga naar de horeca! Johan van Der Linde, eigenaar van Partyservice Nederland, is blij met dit advies.

De horeca positief in het nieuws

“Voor het eerst sinds 16 maart worden we als horeca positief genoemd. We zijn met de hele branche sinds 1 juni keihard, goed en serieus bezig. Chapeau collega’s en medewerkers! We gaan zo door!”. Positieve woorden van Johan van der Linde. De Partyservice Nederland groep telt drie partyschepen, twee evenementenlocaties en een restaurant. Daarnaast verzorgen zij catering bij bedrijven en particulieren thuis en kan men allerhande evenementenmaterialen huren. Alle bedrijfsonderdelen zijn hard getroffen sinds de sluiting maar Partyservice Nederland weet roer om te gooien en alsnog de gasten blij te maken.

Lekker er op uit

Mensen hebben echt de behoefte om er weer op uit te gaan, bij te praten, verjaardagen te vieren, bruiloften niet langer uit te stellen en weer samen te komen met collega’s. En dat kan! Uiteraard met de gepaste afstand en de juiste maatregelen. “Gelukkig zien wij een stijgende lijn qua telefoontjes en reserveringen door het gehele bedrijf. Onze medewerkers houden afstand, besteden extra aandacht aan hygiëne en letten op uw en onze veiligheid. We zorgen er voor dat u veilig bij ons wordt geholpen.”. En zeg nou zelf, lekker eten met uitzicht op de maas vanaf een partyschip of vanaf het terras aan de Schiedam Maasboulevard is goed vertoeven.

Zeeën van ruimte!

We begrijpen als geen ander dat je niet zomaar een feestje met 100 personen kwijt kunt in je tuin. Zelfs de woonkamer zit al snel vol met zes personen. In Rotterdam vind je Landhuis de Oliphant, een geweldige locatie geschikt voor kleinere gezelschappen. Een groot voordeel is de prachtige tuin!

Een feestje op een bijzondere locatie? Wat dacht je van een Rijksmonument? Bij Pompgebouw de Esch in Rotterdam Kralingen kun je zowel met kleine als grote groepen terecht in één van de vijf zalen, zoals de Paleiszaal.

Ook de schepen bieden zeeën van ruimte, ieder schip heeft zo zijn charme. Of het nu een familiediner is op de BerenBoot (Rotterdam), een mooie tocht met Rondvaart Europoort, Dinnershow met Theater op het Water (Rotterdam) of een gezellig brunch-/dinnercruise is met Mps. Marlina (Spijkenisse).

Geen polonaises en feliciteren op afstand. Dat is niet leuk maar in de horeca samen komen is veiliger. We verwelkomen u graag weer aan boord van onze schepen en in onze evenementenlocaties!

Neem contact op voor meer informatie of een reservering. Stuur een mail naar info@partyservice.nl of bel naar 0187-642090.