Corona newsflash

Zoals u van ons mag verwachten zijn we altijd bezig met hygiëne en veiligheid. Met de huidige ontwikkelingen rondom COVID-19 en de gewijzigde maatregelen hebben we een update! Voor uw duidelijkheid geven we een overzicht van de huidige ontwikkelingen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en rekenen op uw medewerking. Stay safe en let een beetje op elkaar!

—-

Update 07-08-2020

We zijn weer open!

De deur staat op een kier, we zijn weer deels open. Ontzettend fijn dat we u als gast weer mogen ontvangen op onze schepen en in onze locaties. Want ook wij, net zoals u, hebben gezelschap gemist.

We houden afstand, besteden extra aandacht aan hygiëne en letten op uw en onze veiligheid. We zorgen er voor dat u veilig bij ons wordt geholpen, maar verwachten ook van u verantwoording naar u zelf en naar ons toe. De gezondheid van ons allen staat op nummer één.

We verwelkomen u graag weer aan boord van onze schepen en in onze evenementenlocaties!

Heropening en hervatten activiteiten 1 juli

Restaurants, partyschepen en zalencentra mogen vanaf 1 juli verruimen. Uiteraard volgen we de richtlijnen van de overheid.

Wij nemen reserveringen aan en hervatten de diensten voor:

Deze maatregelen hebben wij genomen om samen veilig gebruik te maken van onze locaties:

 • Reserveren is verplicht met een verklaring dat het gezelschap vrij is van coronavirus verschijnselen, de verklaring kunt u bij de reservering in ons systeem aanvinken.
 • Bij binnenkomst vult verplicht een intakelijst in.
 • Zowel binnen als buiten dient u plaats te nemen aan een tafel, het is niet toegestaan om te blijven staan. 
 • Vanaf 1 juli geldt er geen maximum aantal gasten aan boord en in onze locaties, uiteraard houden we rekening met de 1,5 meter afstand.
 • Voor het buitendek en op het terras geldt er geen maximum aantal gasten, enkel de 1.5 meter afstand. Het is toegestaan dat hulpbehoevenden en begeleiders bij elkaar aan de tafel plaats nemen.
 • 2 personen die niet in één huishouden plaats vinden zijn toegestaan.
 • We hebben de capaciteit per rondvaart verminderd.
  – Er worden maximaal passagiers 72 aan boord van Mps. Brandaris / Beren Boot toegelaten.
  – Er worden maximaal passagiers 200 aan boord van Mps. Marlina toegelaten.
  – Er worden maximaal passagiers 300 aan boord van Mps. De Ameland toegelaten.
 • We hebben de capaciteit per (dinner)show verminderd. Er worden maximaal passagiers 200 aan boord van Mps. De Ameland toegelaten.
 • Onze medewerkers dragen mondkapjes, volgen de adviezen zorgvuldig op en komen niet werken als ze klachten hebben.
 • Gasten met verkoudheidsklachten zoals hoesten, keelpijn of koorts, worden niet op onze locaties toegelaten.
 • Wij leggen de focus op hygiëne. Op het schip én in onze locaties zal er een extra medewerker worden ingezet voor het schoonmaken van deuren, grepen, toiletten en algemene liggende vlakken. De locatie zal voorafgaand aan uw ontvangst een extra schoonmaakbeurt krijgen.
 • We verwelkomen alle gasten hartelijk, maar zullen geen handen schudden.
 • Wij hanteren onze algemene voorwaarden en onze corona voorwaarden op partyserivce.nl/voorwaarden.
 • Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en verwijzen u graag naar het RIVM voor meer informatie.

Vanaf 1 september

 • Vanaf 1 september gelden er vooralsnog geen beperkingen en zijn grotere groepen weer toegestaan.
 • Bij aanpassingen opgelegd / geadviseerd door de overheid, zullen wij dit direct doorvoeren
 • Wij hanteren onze algemene voorwaarden en onze corona voorwaarden op partyserivce.nl/voorwaarden
 • Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en verwijzen u graag naar het RIVM voor meer informatie.

Laten we begrip hebben voor elkaar, met elkaar Nederland erboven op helpen en duimen dat we gezond en allen sterker hieruit komen. Wij zien u graag weer terug op onze locaties.

—-

Rijksoverheid.nl | RIVM.nl

—-

Deze pagina bevat:
 • Newsflash
 • FAQ

Catering op locatie of thuisbezorgd!

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met onze catering service. Vanuit onze keukens in Rotterdam, Spijkenisse en Oude Tonge kunnen wij u op locatie voorzien van heerlijke (vergader)ontbijten, broodjes, smakelijke lunches of, indien er overgewerkt dient te worden, onze verse dag maaltijden. Bekijk ons aanbod op allesvooruwparty.nl.

Tip: Maak uw vergadering, meeting of feest compleet met onze verhuur artikelen.

Koken bij u thuis

Nu de restaurants voorzichtig weer open gaan kunnen onze koks ook nog steeds bij u thuis gerechten bereiden en een heerlijk diner serveren. Zo heeft u een private dinner én dat is dan een leuke bijkomstigheid in deze bijzondere tijd.

Bekijk onze website PEC-Catering of informeer direct via 0187-642090.

Koks, keukens en (vracht-)wagens

Door de huidige ontwikkelingen hebben wij beschikbaar:

 • Productiekeukens, gevestigd in Rotterdam en Oude Tonge, voor het bereiden van dagverse en diepgevroren maaltijden
 • Verhuur van ons wagenpark (trailer en diverse auto’s)
 • Medewerkers die graag aan de slag gaan

Heeft u een landwinkel, dagvers winkel, kleine supermarkt of bent u leverancier van dagverse maaltijden? Wij kunnen u voorzien van huisgemaakte verse en/of lang houdbare soepen, maaltijden, componenten. Ideaal voor uitbreiding of aanvulling van uw assortiment.

Wij komen graag in contact met mensen die krachten willen bundelen om gezamenlijk sterk uit deze tijd te komen.

Neem contact op via 0187-642090 of .

FAQ / Veelgestelde vragen

Wat betekent het als uw rondvaart/bijeenkomst/event niet doorgaat?

Wij annuleren niet, maar verplaatsen in de opgelegde periode door de overheid uw rondvaart/bijeenkomst/event/ maar u bent uw geld niet kwijt. U houdt het bedrag dat u aan ons heeft betaald als tegoed (‘waardebon’) voor een volgende rondvaart/bijeenkomst/event

Wij houden alles perfect bij, u wordt door ons gebeld om een nieuwe datum te prikken en als u die nog niet weet, blijft uw tegoed in 2020 geldig. Ook de eventueel betaalde kosten voor extra’s of aanvullingen of annuleringsverzekering worden onderdeel van dit tegoed

U hoeft niet meteen te beslissen voor welke nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event u kiest; u kunt hier rustig de tijd voor nemen. U kunt daarna zelf uw nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event boeken door even te bellen met ons en uw reserveringsnummer in de “stille” periode van de overheid aan ons aan te geven. U kunt kiezen uit ons gehele aanbod; het hoeft niet hetzelfde schip of locatie of dezelfde dagtocht e.d. te zijn. Wanneer de boekingssom van de nieuwe reservering hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe reservering goedkoper is, houdt u het tegoed voor consumpties of andere reservering. Wanneer u toch via de website de nieuwe reservering heeft gemaakt, dan kunt u dat aan ons laten weten door de gegevens van uw nieuwe reservering aan ons door te geven via telefoon en wij zullen deze dan verwerken met de oude reservering.

Wij realiseren ons dat wij – onder normale omstandigheden – bij een annulering door  de algemene voorwaarden tellen. De huidige situatie is echter zo uitzonderlijk dat wij ons op het standpunt stellen dat het gerechtvaardigd is om hiervan af te wijken. Wij worden hierin gesteund door het feit dat onze algemene voorwaarden artikel 24 wij ons beroepen op overmacht en wij in dat geval bepalen wat de oplossing van ons zal zijn om uw reservering te verwerken.  Wij hebben gekozen voor de Voucher, zodat u op een later tijdstip kunt genieten van uw reservering. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Policy tijdens Corona maatregelen

Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op:    https://www.partyservice.nl/voorwaarden

+

In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

+

Echter in de periode buiten de opgelegde overheidsmaatregel van sluiting van horeca en verbieden bijeenkomsten  (en deze periode of inhoud kan door de overheid aangepast worden) gelden onze algemene voorwaarden, bij verplaatsen hanteren wij omboekingskosten:

 • Event binnen stillegperiode door overheid –  0%  omboekingskosten binnen 2020
 • Event binnen de stilleg periode door overheid – 5% omboekings/inflatiekosten naar 2021
 • Event buiten stilligperiode door de overheid – 15% omboekingskosten binnen 2020
 • Event buiten stilligperiode door de overheid – 20% omboekingskosten naar 2021 binnen 1 jaar na eventdatum
Mag ik mijn tegoed ook anders besteden?

Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op:    https://www.partyservice.nl/voorwaarden

+

In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

+

Echter in de periode buiten de opgelegde overheidsmaatregel van sluiting van Horeca en verbieden bijeenkomsten  (en deze periode of inhoud kan door de overheid aangepast worden) gelden onze algemene voorwaarden, bij verplaatsen hanteren wij 15% omboekingskosten. De vaart / het evenement dient echter wel in 2020 plaats te vinden, wilt u verzetten naar 2021 dan hanteren wij 20% omboekingskosten, deze regeling kan alleen als uw vaart of evenement buiten de door de regering geadviseerde periode plaats vindt.

+

Met het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 31-12-2020 na uitgifte van de wijzigingsmail een nieuwe boeking maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe reservering moet uiterlijk plaatsvinden op 31 december  2020.  Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

Tot wanneer is het tegoed van mijn verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event geldig?

Het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 31 december 2020 na uitgifte van de wijzigingsmail gebruiken. Een nieuwe boeking dient u dus vroegtijdig te maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe reservering moet uiterlijk plaatsvinden op 31 december 2020.

Wenst u een rondvaart / evenement te verplaatsen na 2020? Dit kan in uitzonderlijke gevallen (b.v. doelgroep) en onder speciale voorwaarden (20% omboekingskosten), uw rondvaart / evenement dient dan wel voor 1 mei plaats te vinden echter deze regeling is in hoge uitzondering en alleen met goedkeuring van onze directie.

Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

 

Partyservice Nederland

Partyservice Nederland is het evenementenbureau voor Zuid-Holland, Zeeland en Brabant. Van idee tot uitwerking wij serveren de meest uiteenlopende spraakmakende events.

“Uitstekend!”

“Een hele goede verzorging gehad met geweldig personeel!! En natuurlijk de lunch en het eten van zondag avond was uitstekend hartelijk bedankt daarvoor!!”

Lars Schipper

Passie & creativiteit

Party Exceptional Catering dat is PEC. Wij zorgen voor een culinaire verleiding, dit doen we door elk detail de aandacht te geven die het nodig heeft.

Prachtig Rijksmonument

Pompgebouw de Esch is een prachtig Rijksmonument, centraal gelegen in Rotterdam. Een ideale locatie voor bruiloften en (bedrijfs-)feesten.

“Goede service”

“Met oog voor detail en kwaliteit hoog in het vaandel kunnen wij PEC ten zeerste aanbevelen voor de organisatie van uw evenement. Wij hebben het genoegen om al een aantal jaren met hun te mogen samenwerken en doen dit met veel plezier. Duidelijke afspraken en goede service samen met net dat beetje meer dan hun collegas weten zij zich te onderscheiden als =exceptional=”.

Cor Dorst

Iedere show is uniek

Theater op het Water verzorgt varende dinnershows. tijdens de havecruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterende entertainment.

Uniek op het water

De Ameland is uniek op het water. Het schip beschikt over drie verschillende dekken waar u terecht kunt voor een zakelijke bijeenkomst of een swingende dinnershow.

Oklahoma Smokers 

De Oklahoma Smoker is een echte eyecatcher op uw (bedrijfs-)feest of evenement. Hiermee verzorgen wij op authentieke wijze een bbq op locatie. 

De Marlina

Party & Presentatieschip De Marlina is een geweldige en unieke beweging op het water! Aan boord van de Marlina bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een geweldige capaciteit van 350 gasten zittend. De Marlina is ideaal voor een zakelijke bijeenkomst of voor een belevenisvol avondje uit.

“Een super leuke avond”

“Moonlight cruise gemaakt. Eten was erg goed en het entertainment al helemaal! Heel erg naar mijn zin gehad. En een vooral een leuke avond! Het is sowieso voor herhaling vatbaar!”.

Celine Boer

Bestel uw ontbijt, lunch of diner direct online

Via Partyschotels.nl bestelt u gemakkelijk online overheerlijke hapjes, high tea’s & more!

Maak uw event compleet

Alles wat essentieel is voor een evenement kunt u bij Horencarent.nl huren. Denk hierbij aan partymaterialen en horeca benodigdheden.

“Blues on the River Rules”

“Geweldige avond genoten op de Ameland! Blues on the River rules!”

Cora Snijders Keizer

Genieten van Rotterdam

Varend restaurant en partyschip de Berenboot. Tijdens de tocht kun je onbeperkt genieten van het uitgebreide Berenbuffet met de bekende Berengerechten.

Spot Rotterdam en zijn natuur

Ontdek een nieuw stuk Nederland. Rotterdam staat bekend om zijn wereldhaven. Met Rondvaart Europoort kunt u genieten van dit indrukwekkende gebied.

Feest op uw eigen locatie

’ t Vosje / Van der Linde Catering is een No-nonsens organisatie voor (bedrijfs-)feest, evenement en party maar ook voor uw barbecue, partyhapjes en/of buffet.

Party Arrangementen

Alles perfect geregeld via Party Arrangementen! Op zoek naar een bedrijfsuitje, dagje weg, avondje uit of een personeelsfeest? U vindt het allemaal terug binnen onze website.

Prachtig Landhuis

Landhuis De Oliphant in Rotterdam. Dé locatie voor elke gelegenheid. Sfeervole trouwfeesten, vergaderingen, trainingen, workshops en/of personeelsfeesten!

Feest op uw eigen locatie

’ t Vosje / Van der Linde Catering is een No-nonsens organisatie voor (bedrijfs-)feest, evenement en party maar ook voor uw barbecue, partyhapjes en/of buffet.

Contactgegevens

Partyservice Nederland
Postbus 117
3255 ZJ
Oude Tonge

Vestigingen

Oude Tonge: 0187 - 64 20 90
Hoek van Holland: 0174 - 820 374
Rotterdam: 010 - 820 89 88
Europoort: 0181 - 48 04 25

Neem direct contact op

Stuur een e-mail naar info@partyservice.nl, wij nemen z.s.m. contact met u op. Uw gegevens bewaren wij conform ons privacy statement.

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.