Sinterklaas avondvaart

Datum: 24 november 2019
Opstapplaats: Parkhaven Rotterdam
Prijzen: Vanaf 3 jaar € 34,95 | 0 t/m 2 jaar € 24,95
Tijden: 16:00 – 18:30 uur

Op zondag 24 november staat de Beren Boot in het teken van Sinterklaas.

Speciaal voor deze vaarten heeft sinterklaas en zijn pieten tijd vrij gemaakt om mee te varen met de Beren Boot. Sinterklaas komt natuurlijk niet met lege handen!

Tijdens deze 2,5 uur durende vaart mag iedereen gebruik maken van het reguliere Berenbuffet en varen de Sint en zijn Pieten mee. Daarnaast krijgen de kinderen ook een cadeautje van de Sint!

Super gezellig en ook heel aardig personeel. Fantastisch eten en een super leuke tocht met de boot. Zeker een aanrader!!
Samira van Deuren

31-08-2019

Berenbuffet

Vaar mee en geniet van het uitgebreide Berenbuffet. Heerlijke gerechten die met het seizoen mee wisselen, zo is iedere vaart weer een verrassing!

Soepbuffet
Keuze uit de twee wisselende dagsoepen, zoals tomaten-, uien- of champignonsoep. Je kunt je soep naar eigen smaak verder aanvullen met gesneden prei of bosui, gebakken uitjes en croutons.

Berenspecialiteiten
Het buffet bestaat uit een selectie van onze beroemde Berenspecialiteiten zoals de saté, pittige kip en de bekende spare ribs, die à la minute door de chefkok worden gesneden en gemarineerd met de gewenste strike.

Vis
Vanzelfsprekend mogen de vissen ook niet ontbreken aan boord van de Beren Boot. Zo geniet je onder andere van gebakken mosselen en gebakken pangafilet in roomsaus.

Seizoensgerechten
De invulling van de rest van het buffet wisselt elk kwartaal, zodat je ook van heerlijke seizoensgerechten kunt genieten en elke vaart weer iets anders kunt proeven.

Saladebar
Naast de bekende hoofdgerechten staat er ook een uitgebreide saladebar en serveren we ook frites, rijst en verschillende soorten groenten.

Dessert
Er wordt aan iedereen een klein nagerecht geserveerd. Toch nog trek in een groter dessert? Deze zijn extra bij te bestellen.

Reserveer direct online

In enkele klikken kunt u gemakkelijk online uw reservering plaatsen voor onze rondvaarten, dinnershows, dagtochten, feesten en events.

Onze winterfeesten

November en december en januari zjin bij uitstek de beste maanden om de allerleukste winterfeesten te organiseren. Enkele winterfeesten zijn: Aprés ski, Sinterklaas, Kerst en Sylvesterparty’s.  Welk winterfeest gaan we samen organiseren?

Contact

   Partyservice Nederland
      Postbus 117
      3255 ZJ
      Oude-Tonge

   info@partyservice.nl
  0187 - 64 20 90    Oude-Tonge
      0174 - 82 03 74     Hoek van Holland
      010 - 820 89 88    Rotterdam
      0181 - 48 04 25     Europoort

 

 

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.