Sinterklaas vieren?

Vaar met ons mee of nodig Sinterklaas en de pieten uit op uw locatie!

Sinterklaas komt naar u toe!

Ligt uw locatie aan het water? Sinterklaas en zijn energieke pieten komen naar u toe! Alle kindjes staan vol verwachting aan wal en ineens komt daar een boot. De Sinterklaasboot! Vol met pieten, cadeautjes en lekkernijen. We meren af, de ouders en kinderen stappen aan boord en Sinterklaas en de Pieten zorgen voor een prachtige show. Blijven we liggen of varen we rond? Aan u de keuze.

Geen locatie aan het water?

Uiterard bent u ook welkom op onze vaste ligplaats aan de Parkhaven in Rotterdam of een andere ligplaats in uw omgeving.

Standaard Sinterklaasvaarten

Naas een gepersonaliseerd programma organiseren we ook een drietal (meevaar) arrengementen. Ideaal voor kleine ondernemingen, u kunt zo aansluiten.

Intochten

Ons ‘stoom’ schip de pakjesboot is ook in te huren voor intochten!

Organiseer uw Sinterklaasfeest via Partyservice Nederland

Bekijk onze standaard opties en informeer naar de mogelijkheden!

Neem direct contact op

Wilt u een geweldig feest voor uw collega’s organiseren? Neem contact op voor meer informatie via: 0187-642090 of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier.

Ontvang recent nieuws en aanbiedingen

Contactgegevens

Partyservice Nederland
Postbus 117
3255 ZJ
Oude Tonge

Vestigingen

Oude Tonge: 0187 - 64 20 90
Hoek van Holland: 0174 - 820 374
Rotterdam: 010 - 820 89 88
Europoort: 0181 - 48 04 25

Neem direct contact op

Stuur een e-mail naar info@partyservice.nl, wij nemen z.s.m. contact met u op. Uw gegevens bewaren wij conform ons privacy statement.

Blijf op de hoogte

Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.